Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΆκυρος (και πάλι) ο διαγωνισμός για το αεροδρόμιο στο Καστέλι Κρήτης
Καμία εταιρεία δεν κατέθεσε προσφορά για το αεροδρόμιο Καστελίου

Άκυρος (και πάλι) ο διαγωνισμός για το αεροδρόμιο στο Καστέλι Κρήτης

Επαναπροκηρύσσεται το έργο "Νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Καστελίου Κρήτης με Σύμβαση Παραχώρησης" από το Υπουργείο Μεταφορών & Δικτύων.

Καμία εταιρεία, για άλλη μια φορά, δεν έδειξε ενδιαφέρον να καταθέσει προσφορά στο διαγωνισμό που διεξήχθη για το αεροδρόμιο Καστελίου στις 18 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται όι είναι η έκτη κατά σειρά προσπάθεια να γίνει ο διαγωνισμός (αφού οι προηγούμενες πέντε είχαν αναβληθεί) έπεσε στο κενό. Ο διαγωνισμός της ανοιχτής δημοπρασίας κηρύχθηκε άγονος.

Το Υπουργείο Υποδομών & Δικτύων ανακοίνωσε ότι “εντός των επόμενων εβδομάδων θα προκηρυχθεί με ανοικτή διαδικασία νέος διαγωνισμός για την υλοποίηση του έργου, με κατάλληλο επαναπροσδιορισμό των τεχνικών χαρακτηριστικών του και κατασκευή κατά φάσεις, ώστε να βελτιωθεί η χρηματοοικονομική βιωσιμότητα του έργου στη σημερινή χρηματοπιστωτική συγκυρία. Σημειώνεται ότι στο μεταξύ έχουν προκηρυχθεί οι κτηματολογικές μελέτες, ώστε οι απαλλοτριώσεις να προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς.

H Κυβέρνηση παραμένει αταλάντευτα προσηλωμένη στην υλοποίηση ενός σύγχρονου αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου Κρήτης, το οποίο θα συμβάλλει τις επόμενες δεκαετίες στην οικονομική ανάπτυξη της Μεγαλονήσου”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024