Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAll you want is Greece: Νέα συνεργασία Ryanair – ΕΟΤ για προώθηση των ελληνικών νησιών
Προώθηση προορισμού

All you want is Greece: Νέα συνεργασία Ryanair – ΕΟΤ για προώθηση των ελληνικών νησιών

Η καμπάνια 'All you want is Greece' θα προωθήσει τα ελληνικά nησιά ως έναν 'must' προορισμό για καλοκαιρινή απόδραση μέσω των καναλιών της Ryanair καθώς και εξωτερικών ψηφιακών πλατφορμών.

Η Ryanair ανακοίνωσε νέα συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της ανάκαμψης του τουρισμού στη χώρα. Πιο συγκεκριμένα, η Ryanair και ο ΕΟΤ θα συνεργαστούν σε μια κοινή επικοινωνιακή καμπάνια, με στόχο την ενίσχυση της θέσης της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στη βρετανική, τη γερμανική και την ιταλική αγορά και την προσέλκυση περισσότερων τουριστών.

Η καμπάνια “All you want is Greece” θα προωθήσει τα ελληνικά nησιά ως έναν “must” προορισμό για καλοκαιρινή απόδραση μέσω των καναλιών της Ryanair καθώς και εξωτερικών ψηφιακών πλατφορμών.

Ο διευθυντής Μάρκετινγκ της Ryanair, Dara Brady, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού για την ανοικοδόμηση της κορυφαίας τουριστικής βιομηχανίας της Ελλάδας. Έχουμε αυξήσει σημαντικά τη συνδεσιμότητα προς/από τα ελληνικά νησιά με νέες διαδρομές και πρόσθετες συχνότητες από όλη την Ευρώπη. Αυτή η συνεργασία θα προωθήσει τις ομορφιές αυτής της όμορφης περιοχής της Ευρώπης και θα αναδείξει κάθε διαδρομή της Ryanair προς τα νησιά, τα οποία έχουν αποδειχθεί ότι είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των πελατών μας. Οι Ευρωπαίοι μπορούν τώρα να απολαύσουν μια ηλιόλουστη απόδραση ταξιδεύοντας με τους χαμηλότερους ναύλους, προς Μύκονο, Σαντορίνη, Χανιά, Κως και Ρόδο”.

Η διευθύντρια του ΕΟΤ για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, κα Έμυ Αναγνωστοπούλου, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε αυτήν τη διεθνή συνεργασία με τη Ryanair στη βρετανική, ιταλική και γερμανική αγορά αντίστοιχα, και παρουσιάζουμε στους πελάτες αυτών των χωρών όλα όσα έχει να προσφέρει η Ελλάδα. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πελάτες της Ryanair θα απολαύσουν τα κρυστάλλινα νερά και τις αμμώδεις παραλίες καθώς και τη γαστρονομία της Ελλάδας. Άγνωστα νησιά-‘διαμάντια’ περιμένουν να ανακαλυφθούν και μοναδικοί πολιτιστικοί θησαυροί μπορούν να εξερευνηθούν σε όλα τα μαγευτικά τοπία τόσο της ηπειρωτικής χώρας όσο και των πολυάριθμων ελληνικών νησιών”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024