Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της TUI στην Κρήτη
Αεροπορικές εταιρείες

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της TUI στην Κρήτη

Το Boeing 737 είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Hurghada της Αιγύπτου και είχε προορισμό το Manchester.

Αεροσκάφος της TUI πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” των Χανίων, λόγω ένδειξης βλάβης στον ένα από τους δύο κινητήρες του.

Όπως αναφέρει το parakritika.gr, το Boeing 737 είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Hurghada της Αιγύπτου και είχε προορισμό το Manchester.

Πάνω από τη Μεσόγειο ο κυβερνήτης είδε στο καντράν ένδειξη για βλάβη στον ένα από τους δύο κινητήρες του και ζήτησε να προσγειωθεί στο πιο κοντινό αεροδρόμιο, το οποίο και ήταν το αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης”. Αμέσως κινητοποιήθηκαν όλοι στο αεροδρόμιο και ισχύει ότι συμβαίνει σε εφαρμογή του πρωτοκόλλου διαχείρισης εκτάκτων αναγκών.

Τελικά, το αεροσκάφος προσγειώθηκε λίγο πριν τις 8.25 το βράδυ στο αεροδρόμιο Χανίων με απόλυτη ασφάλεια και θα ελεγχθεί από μηχανικούς της εταιρείας για το αν συμβαίνει κάτι στον κινητήρα ή ήταν απλά μια ένδειξη στον πίνακα οργάνων.

Οι 140 επιβάτες, είτε διανυκτέρευσαν στα Χανιά με μέριμνα της εταιρείας, είτε συνέχισαν με άλλο αεροσκάφος, το ταξίδι τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023
30/01/2023
27/01/2023