Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑνοιχτό από 15 Ιουνίου θέλουν το αεροδρόμιο οι ξενοδόχοι του Ηρακλείου
Αερομεταφορές

Ανοιχτό από 15 Ιουνίου θέλουν το αεροδρόμιο οι ξενοδόχοι του Ηρακλείου

Υποστηρίζουν ότι είναι οξύμωρο να ξεκινούν τη λειτουργία τους τα ξενοδοχεία την ημερομηνία εκείνη, ενώ το αεροδρόμιο Ηρακλείου παραμένει κλειστό.

Με επιστολή τους προς υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου ζητά να εξετάσει το ενδεχόμενο να ανοίξει και το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όπως και της Θεσσαλονίκης, στις 15 Ιουνίου:

“Σε συνέχεια ανακοίνωσης έναρξης της τουριστικής σεζόν με ημερομηνία από 15/6, σημειώνουμε το οξύμωρο να εκκινούν τα ξενοδοχεία την ημερομηνία εκείνη, ενώ το αεροδρόμιο παραμένει κλειστό. Με δεδομένα ότι:

  • Το Ηράκλειο παραμένει χωρίς κρούσματα τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες.
  • Το Ηράκλειο είναι από τις περιοχές που έχουν επάρκεια νοσοκομειακών κλινών και σημαντικό προβάδισμα στην αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων.
  • Οι αγορές που εντάσσονται στην πράσινη λίστα εξυπηρετούν κατά προτεραιότητα παραθεριστικούς προορισμούς.
  • Έχουν ανοίξει τόσο οι πτήσεις του εσωτερικού, όσο και τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών γραμμών.
  • Και τέλος, το Ηράκλειο παραμένει η μεγαλύτερη ξενοδοχειακή περιφέρεια της Ελλάδας με τις μεγαλύτερες και καλύτερα εξοπλισμένες μονάδες στην Ελλάδα,

Παρακαλούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ανοίξει και το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όπως και της Θεσσαλονίκης, στις 15/6 μέρα που συμπίπτει με το άνοιγμα των ξενοδοχείων στη χώρα. Το αίτημα γίνεται σε συνέχεια των αντικειμενικών πλεονεκτημάτων που έχει η περιοχή μας και της ικανότητας να εξυπηρετήσει με ασφαλή και ποιοτικό τρόπο το εισερχόμενο ρεύμα τουριστών. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ικανοποίηση του αιτήματος μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024