Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑπευθείας αεροπορική σύνδεση της Ελλάδας με Σεράγεβο και Βanja Luka
Αερομεταφορές

Απευθείας αεροπορική σύνδεση της Ελλάδας με Σεράγεβο και Βanja Luka

Σε σημερινή συνάντηση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ με εκπροσώπους της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, οι τελευταίοι διαβεβαίωσαν για την ασφάλεια των αεροδρομίων τους, αλλά και την ύπαρξη των καταλλήλων υποδομών για την υποστήριξη της αεροπορικής σύνδεσης της Ελλάδας με το Σεράγεβο και την Βanja Luka.

Την προοπτική απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Ελλάδας με το Σεράγεβο και την Βanja Luka εξέτασαν σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΕΟΤ, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Νίκος Καραχάλιος με εκπροσώπους της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης της τουριστικής συνεργασίας, προς όφελος και των δυο χωρών. Όπως επισημάνθηκε η αεροπορική σύνδεση Ελλάδας-Βοσνίας Ερζεγοβίνης αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για την σύσφιξη των διμερών σχέσεων σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Η ελληνική αντιπροσωπεία εξέφρασε το ενδιαφέρον της για συνεργασία των δυο χωρών, κυρίως στον τουριστικό τομέα. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης διαβεβαίωσαν για την ασφάλεια των αεροδρομίων τους, αλλά και την ύπαρξη των καταλλήλων υποδομών για την υποστήριξη της αεροπορικής σύνδεσης.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο κ. Καραχάλιος μοίρασε στους αντιπροσώπους της Βοζνίας-Ερζεγοβίνης  το νέο ταξιδιωτικό οδηγό Αθήνας – Θεσσαλονίκης του ΕΟΤ (City Brakes) και δεσμεύθηκε ότι ο ίδιος θα επισκεφτεί τη χώρα τους. Παράλληλα, προσκάλεσε την ξένη αντιπροσωπεία να επισκεφτεί τη διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia 2012, που θα εγκαινιαστεί στις 22 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη από την υπουργό Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024