Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΧριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους από τη Lufthansa
Αεροπορικές εταιρείες

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους από τη Lufthansa

Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, όπως εορταστικά αρκουδάκια, σοκολατένιοι Άγιοι Βασίληδες και ψητή χήνα, περιμένουν τους επιβάτες της Lufthansa όλο το Δεκέμβριο.

Η Lufthansa, σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων, θα προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους πολλά μικρά δωράκια, που θα τους περιμένουν τόσο στο αεροδρόμιο όσο και εντός του αεροσκάφους, για να τους μυήσουν στο πνεύμα των εορτών.

Πριν την απογείωση, παιδιά και έφηβοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πολλά διαφορετικά δώρα μέσω του διαδικτύου και του εορταστικού ημερολογίου JetFriends. Το διάστημα 1-24 Δεκεμβρίου, οι μικροί λάτρεις των ταξιδιών ηλικίας από 2 έως 17 ετών, μπορούν να λύνουν συναρπαστικά παζλ και να παίζουν ηλεκτρονικά παιχνίδια στην ιστοσελίδα jetfriends.com. Τα βραβεία περιλαμβάνουν διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό για όλη την οικογένεια, λούτρινα κουκλάκια με ήρωες της ταινίας ‘Planes’ της Disney και ολοκληρωμένα σετ ταξιδίου JetFriends, που περιλαμβάνουν βαλίτσα με ροδάκια (trolley) και σακίδιο.  

Στα ειδικά αφιερωμένα για οικογένειες σημεία check-in που βρίσκονται στα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης και του Μονάχου, τα παιδιά θα λαμβάνουν ως δώρο έκπληξη, τη χριστουγεννιάτικη κάρτα επιβίβασης για το λούτρινο κουκλάκι τους, που ειδικά για την περίοδο απεικονίζει το αγαπημένο αρκουδάκι ντυμένο γιορτινά και έναν ιπτάμενο τάρανδο. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, οι μασκότ της Lufthansa, Lu και Cosmo, θα μοιράζουν στα παιδιά φρούτα και γλυκά, μπροστά στα γκισέ του check-in. Στις lounges, οι νεαροί ταξιδιώτες θα λαμβάνουν ένα χειμωνιάτικο τσαντάκι με χρωματιστές μπογιές και μπλοκ ζωγραφικής, ένα αντίγραφο αεροσκάφους και παζλ. Επιπλέον, όλα τα παιδιά που θα ταξιδεύουν μετά τις 17 Δεκεμβρίου, θα λαμβάνουν ως χριστουγεννιάτικη έκπληξη ένα αρκουδάκι.

Η αεροπορική εταιρεία επιφυλάσσει πολλές ακόμη εκπλήξεις και για τους ενήλικες επιβάτες. Στις Lounges της First Class στη Φρανκφούρτη και στο Μόναχο, η εορταστική περίοδος θα γιορτάζεται με ιδιαίτερο στιλ, με παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, όπως στήθος ψητής πάπιας με σάλτσα cranberry, κόκκινο λάχανο και dumplings κάστανου, ενώ θα διαμορφωθεί ένας χώρος που θα θυμίζει χριστουγεννιάτικη αγορά, με μηχάνημα παρασκευής μαλλιού της γριάς, ένα μικροσκοπικό εργοστάσιο παρασκευής ντόνατ, ενώ θα προσφέρονται ψητά κάστανα και μπισκότα παρασκευασμένα επί τόπου, από τον ειδικά διαμορφωμένο φούρνο.

Μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη, η First Class Lounge στο δεύτερο μεγαλύτερο κόμβο της Lufthansa στο Μόναχο, θα πλημμυρίσει από τους ήχους της μουσικής από άρπα. Ένα μέλος του προσωπικού της Lounge θα παίζει μια σύνθεση από χριστουγεννιάτικες μελωδίες και βαυαρική μουσική.  

580 χριστουγεννιάτικα στεφάνια θα μοιράζουν χαρά την περίοδο προ των Χριστουγέννων, μέσα σε κάθε αεροσκάφος της Lufthansa.

Συνολικά, το μήνα Δεκέμβριο, οι ιπτάμενοι συνοδοί της Lufthansa θα μοιράσουν 250.000 σακούλες μπισκότα, 85.000 σοκολατένιους Άγιους Βασίληδες και περισσότερες από 80.000 χριστουγεννιάτικες σοκολάτες.

Στη φωτογραφία, η χριστουγεννιάτικη κάρτα επιβίβασης για το λούτρινο κουκλάκι των παιδιών, που παραλαμβάνεται από τα ειδικά αφιερωμένα για οικογένειες σημεία check-in στα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης και του Μονάχου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024