Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΔιαθέσιμα προς κράτηση τα χειμερινά δρομολόγια της Ryanair για το 2017
Αεροπορικές εταιρείες

Διαθέσιμα προς κράτηση τα χειμερινά δρομολόγια της Ryanair για το 2017

Νέα δρομολόγια από Αθήνα προς Φρανκφούρτη, Κατοβίτσε και Κρακοβία. Το χειμερινό πρόγραμμα Ελλάδος, συμπεριλαμβάνει επίσης νέα δρομολόγια από Θεσσαλονίκης προς Αϊντχόφεν, Αμβούργο, Βαρσοβία Μόντλιν, Μόναχο Μέμινγκεν, Μπάντεν-Μπάντεν, Μπρατισλάβα, Νάπολη και Ντόρτμουντ, προσφέροντας 40 δρομολόγια σε σύνολο.

H Ryanair απελευθέρωσε το χειμερινό πρόγραμμα Ελλάδος για το 2017 στο Ryanair.com, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα στους πελάτες να κάνουν κράτηση για πτήσεις χαμηλού κόστους έως τον Μάρτιο του 2018.

Το χειμερινό πρόγραμμα Ελλάδος της  Ryanair για το 2017 θα προσφέρει:

  • 4 νέα δρομολόγια από Αθήνα προς Φρανκφούρτη (1 καθημερινό), Κατοβίτσε (2 εβδομαδιαία) και Κρακοβία (2 εβδομαδιαία), με ακόμα ένα δρομολόγιο να είναι σε αναμονή επιβεβαίωσης
  • 4 νέα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Αϊντχόφεν (2 εβδομαδιαία) Μόναχο Μέμινγκεν (2 εβδομαδιαία) Μπρατισλάβα (2 εβδομαδιαία) και Νάπολη (2 εβδομαδιαία)
  • 4 νέα χειμερινά δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Αμβούργο (2 εβδομαδιαία) Βαρσοβία Μόντλιν, (2 εβδομαδιαία), Μπάντεν-Μπάντεν (2 εβδομαδιαία), και Ντόρτμουντ (2 εβδομαδιαία)
  • 40 δρομολόγια σε σύνολο
  • Πάνω από 300 εβδομαδιαίες πτήσεις

Οι πελάτες της Ryanair μπορούν να κάνουν κράτηση για τις καλοκαιρινές ή χειμερινές διακοπές τους για το 2017, με ακόμα χαμηλότερους ναύλους, λόγω εξοικονόμησης από την τιμή των καυσίμων. Παράλληλα, οι πελάτες μπορούν να αναμένουν ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις, καθώς το πρόγραμμα “Always Getting Better” εξακολουθεί να βελτιώνει την ταξιδιωτική εμπειρία.

Η Chiara Ravara, Sales and Marketing Manager Eastern Mediterranean της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απελευθερώσουμε το χειμερινό πρόγραμμα Ελλάδος για το 2017 στο Ryanair.com, το οποίο συμπεριλαμβάνει νέα δρομολόγια από Αθήνα προς Φρανκφούρτη, Κατοβίτσε και Κρακοβία, με ακόμα ένα δρομολόγιο να είναι σε αναμονή επιβεβαίωσης. Το χειμερινό πρόγραμμα Ελλάδος, συμπεριλαμβάνει επίσης νέα δρομολόγια από Θεσσαλονίκης προς Αϊντχόφεν, Αμβούργο, Βαρσοβία Μόντλιν, Μόναχο Μέμινγκεν, Μπάντεν-Μπάντεν, Μπρατισλάβα, Νάπολη και Ντόρτμουντ, προσφέροντας 40 δρομολόγια σε σύνολο.

Οι Έλληνες πελάτες μας μπορούν να κάνουν κρατήσεις για πτήσεις έως τον Μάρτιο του 2018, με ακόμα χαμηλότερους ναύλους. Παροτρύνουμε λοιπόν τους πελάτες μας να κάνουν από τώρα κράτηση για τις διακοπές στους στο Ryanair.com ή μέσω του app, όπου θα βρουν τους χαμηλότερους ναύλους από και προς την Ελλάδα”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024