Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΔιεθνής αναγνώριση για τη Hellenic Seaplanes από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Αερομεταφορές

Διεθνής αναγνώριση για τη Hellenic Seaplanes από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Ρεπορτάζ και παρουσίαση της εταιρείας και του project της Hellenic Seaplanes στο ευρωπαϊκό κοινό, καθώς διακρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Πύλη Επενδυτικών Έργων (ΕΠΕΕ), φορέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ως η πλέον καινοτόμα στον τομέα του Τουρισμού και των Μεταφορών.

Διήμερη επίσκεψη στις 17 και 18 Οκτωβρίου, πραγματοποίησε στα γραφεία της Hellenic Seaplanes SA δημοσιογραφικό συνεργείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία επιλέχθηκε ως πρότυπο επενδυτικό εργο.

Σκοπός της επίσκεψης αυτής ήταν η πραγματοποίηση ρεπορτάζ και η παρουσίαση της εταιρείας και του project της Hellenic Seaplanes στο ευρωπαϊκό κοινό, αφού διακρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Πύλη Επενδυτικών Έργων (ΕΠΕΕ), φορέα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ως η πλέον καινοτόμα στον τομέα του Τουρισμού και των Μεταφορών.

Πρωτύτερα, η Ηellenic Seaplanes SA είχε συστηθεί στην Ευρώπη και στους επενδυτικούς ενδιαφερόμενους, μέσα από την είσοδό της στην πλατφόρμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τη γνωστοποίηση του project της με όνομα A.I.R.SEA.NET. Advanced Integrated Regional SEAplane NETwork – που αφορά τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών στα υδατοδρόμια της Ελλάδας με σκοπό την παροχή της απαιτούμενης επιχειρησιακής υποστήριξης για ασφαλή, αποδοτική και βιώσιμη λειτουργία των υδροπλάνων της εταιρίας.


Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Seaplanes SA, κ. Νικόλαος Χαραλάμπους.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης επικεντρώθηκε στη βιντεοσκόπηση και φωτογράφιση των στελεχών της Hellenic Seaplanes SA στα γραφεία της σε στιγμές εργασίας και συνεντεύξεις με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, κ. Νικόλαο Χαραλάμπους, με τους κύριους επενδυτές που θα στηρίξουν το επιχειρησιακό έργο λειτουργίας υδροπλάνων και υδατοδρομίων στην Ελλάδα, αλλά και με τους αρχιτέκτονες μηχανικούς γραφείου Pieris Architects όπου έχει εκπονήσει τις σχετικές μελέτεςκαι σχεδιάσει το μητροπολιτικό υδατοδρόμιο της Αττικής.

Τα θέματα των συνεντεύξεων ήταν ποικίλα, με κυριότερα την ανάλυση του Project της εταιρείας για τη λειτουργία υδροπλάνων και υδατοδρομίων, τους στόχους, τις φιλοδοξίες και το όραμα της Hellenic Seaplanes SA, τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά το παρελθόν αλλά και τα οφέλη που κέρδισε από την προβολή της μέσω της Ευρωπαϊκής Πύλης Επενδυτικών Έργων.

Το πλάνο της επίσκεψης περιλάμβανε εξίσου παρουσίαση του τρόπου λειτουργίας πτήσεων των υδροπλάνων, του σχεδίου ασφαλείας που θα εφαρμοστεί στον περιβάλλοντα χώρο των υδατοδρομίων, εκτενής αναφορά στο περιφερειακό δίκτυο υδατοδρομίων της χώρας, αλλά και ξενάγηση στους χώρους που σχεδιάζεται το Μητροπολιτικό Υδατοδρόμιο της Αττικής.

Η εμπειρία των δημοσιογράφων μέσα από το ρεπορτάζ που έκαναν για τη Hellenic Seaplanes SA και το έργο της ολοκληρώθηκε με ένα δείπνο που οργανώθηκε προς τιμήν τους από την εταιρεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024