Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔωρεάν διακοπές στην Ελλάδα σε Ρώσους και Ουκρανούς γιατρούς
TOs

Δωρεάν διακοπές στην Ελλάδα σε Ρώσους και Ουκρανούς γιατρούς

Η Mouzenidis Travel, η Ellinair και τα BOMO Hotels σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και τον ATOR, θα παρέχουν δωρεάν διακοπές στην Ελλάδα σε 50 Ρώσους και 15 Ουκρανούς γιατρούς και τις οικογένειές τους.

Δωρεάν μεταφορά και διαμονή στην Ελλάδα παρέχει σε Ρώσους και Ουκρανούς γιατρούς που μάχονται κατά της πανδημίας, μέσω πρωτοβουλίας που υποστηρίζεται από τον ΕΟΤ και την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Ρωσίας – ATOR (Association of Tour Operators in Russia), ο Όμιλος Μουζενίδη.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, η Mouzenidis Travel, η Ellinair και τα BOMO Hotels σε συνεργασία με τον ΕΟΤ και τον ATOR, θα παρέχουν δωρεάν διακοπές στην Ελλάδα σε 50 Ρώσους και 15 Ουκρανούς γιατρούς και τις οικογένειές τους. Οι διακοπές θα έχουν διάρκεια μιας εβδομάδας και η πρωτοβουλία θα υλοποιηθεί, όταν επιτραπούν εκ νέου τα ταξίδια και αυτό καταστεί εφικτό.

Η επικεφαλής του ATOR, Maya Lomidze, προτρέπει κι άλλους να ακολουθήσουν την πρωτοβουλία, χαρακτηρίζοντάς την “ευγενική πράξη” αλλά και “καθήκον του τουρισμού”, ενώ ο επικεφαλής του ΕΟΤ στη Ρωσία κ. Πολύκαρπος Ευσταθίου επεσήμανε τη θετική επίδραση που θα έχει για τους Ρώσους γιατρούς ένα ταξίδι στην Ελλάδα- που αντιμετωπίζει την εξάπλωση με επιτυχία- ώστε να ξεκουραστούν μετά την πολύμηνη μάχη με τον ιό, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις με τους Έλληνες επιστήμονες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024