Τελευταία νέα
HomeΤεχνολογίαInternet και MobileeasyJet: Λειτουργία εντοπισμού του αεροσκάφους σε πραγματικό χρόνο από την Flightradar24
Αεροπορικές εταιρείες

easyJet: Λειτουργία εντοπισμού του αεροσκάφους σε πραγματικό χρόνο από την Flightradar24

H easyJet είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που παρουσιάζει τη νέα εφαρμογή (app) για κινητά τηλέφωνα, Flightradar24, για τον εντοπισμό αεροσκάφους σε πραγματικό χρόνο.

Η easyJet ανακοίνωσε την περαιτέρω ανάπτυξη της πολυβραβευμένης εφαρμογής (app) της για κινητά τηλέφωνα προσθέτοντας τη λειτουργία εντοπισμού του αεροσκάφους σε πραγματικό χρόνο από την Flightradar24.

Η αεροπορική εταιρεία είναι η πρώτη παγκοσμίως που συνεργάσθηκε με την  Flightradar24 για την ανάπτυξη της λειτουργίας σε εφαρμογή για κινητά, που σημαίνει ότι οι επιβάτες θα μπορούν να δουν την ακριβή θέση του αεροσκάφους με το οποίο πρόκειται να ταξιδέψουν 3 ώρες πριν τη πτήση τους. Οι οικογένειες και οι φίλοι των επιβατών μπορούν επίσης να εντοπίζουν την πτήση των “αγαπημένων” τους πριν την άφιξη τους.

Η λειτουργία είναι αποτέλεσμα δημιουργίας λογισμικού που αναπτύχθηκε ειδικά για την EasyJet από την Flightradar24 και χρησιμοποιεί πληροφορίες GPS που αποστέλλονται από τα 240+ αεροσκάφη της εταιρίας. Το ειδικό αυτό λογισμικό εντοπισμού, που ανέβηκε στην εφαρμογή σήμερα το πρωί, θα δείχνει τη πορεία του αεροσκάφους, τη ταχύτητα, το ύψος,την απόσταση της διαδρομής που έχει διανύσει και την απόσταση μέχρι το προορισμό του.

Ο James Millett, easyJet’s Head of Digital, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προσθήκη του συστήματος αυτού εντοπισμού στη βραβευμένη εφαρμογή μας για κινητά τηλέφωνα. Περισσότεροι από 800.000 πελάτες χρησιμοποιούν την εφαρμογή αυτή κάθε εβδομάδα σε όλο το δίκτυο μας και σε περισσότερα από 780 δρομολόγια για να κάνουν το ταξίδι τους ακόμη ευκολότερο- είναι γρήγορο και γίνεται ο απαραίτητος ταξιδιωτικός σύντροφος της Generation EasyJet”.

Ο Philip Plantholt, VP Strategy & Business Development at Flightradar24, συμπλήρωσε: “Είναι σπουδαίο που έρχονται κοντά, το μοναδικό σύστημα εντοπισμού και απεικόνισης της Flightradar24 με μια καινοτόμο αεροπορική εταιρία όπως η EasyJet για να μεταφέρει τη ταξιδιωτική εμπειρία σε νέο επίπεδο”.

Επιπρόσθετα στη νέα λειτουργία η EasyJet πρόσθεσε και λειτουργία 3D Touch στην εφαρμογή, που σημαίνει ότι οι κάτοχοι κινητών iPhone 6s και 6s Plus μπορούν πιο εύκολα και ταχύτερα να πλοηγηθούν στις 4 βασικές περιοχές της εφαρμογής. Με συνεχή επαφή στην εικόνα της εφαρμογής οι χρήστες μπορούν να μεταβούν αυτόματα στις επιλογές Book Flight, My Flights, Boarding Passes και Flight Tracker.

Τα τελευταία χρόνια η easyJet έχει αγκαλιάσει τη τεχνολογία για να κάνει το ταξίδι των επιβατών ευκολότερο. Η εφαρμογή της easyJet είναι η ταχύτερη μεταξύ των αντιστοίχων των αεροπορικών εταιρειών και έχει “φορτωθεί” περισσότερες από 14,5 εκατ. φορές. Τώρα είναι διαθέσιμη για “κατέβασμα” στο App Store.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022