Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΈκρηξη σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης με μία νεκρή και μία τραυματία
Αεροδρόμια

Έκρηξη σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης με μία νεκρή και μία τραυματία

Η τουρκική αεροπορική εταιρεία Pegasus Airlines ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι η έκρηξη έγινε δίπλα σε ένα άπό τα αεροσκάφη της, ενώ εκείνη την ώρα βρίσκονταν κοντά δύο εργαζόμενες σε συνεργείο καθαρισμού.

Μια 30χρονη γυναίκα (εργαζόμενη σε συνεργείο καθαρισμού) σκοτώθηκε και μια ακόμη τραυματίστηκε από έκρηξη που σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο Διεθνές Aεροδρόμιο Sabiha Gokcen, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, όπως μετέδωσαν τα ειδησεογραφικά δίκτυα CNN-Türk και NTV.

Η έκρηξη σημειώθηκε ακριβώς έξω από το κτίριο του Terminal. Η τουρκική αεροπορική εταιρεία Pegasus Airlines ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι η έκρηξη έγινε δίπλα σε ένα άπό τα αεροσκάφη της, ενώ εκείνη την ώρα βρίσκονταν κοντά οι δύο καθαρίστριες.

“Δεν υπήρχαν επιβάτες ούτε στο αεροσκάφος ούτε στη σκάλες του terminal, Το αεροδρόμιο Sabiha Gokcen συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά” δήλωσε η Pegasus.

Αστυνομικοί με τουφέκια και γιλέκα προστασίας αναπτύχθηκαν στις εισόδους του αεροδρομίου μετά την έκρηξη, ερευνώντας οχήματα στην περιοχή, ενώ ένα αστυνομικό ελικόπτερο πετούσε στην περιοχή, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anatolu.

Η εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο Sabiha Gokcen, Malaysian Airports Holding, ανέφερε και αυτή μέσω σύντομης ανακοίνωσης του γενικού διευθυντή του αεροδρομίου, Dato’ Azmi Murad, ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις απογειώσεις και τις προσγειώσεις αεροσκαφών στο αεροδρόμιο, προσθέτοντας ότι συνεχίζονται οι έρευνες για την αιτία που προκάλεσε την έκρηξη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024