Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΈκτακτη συνάντηση ΗΑΤΤΑ, ΠΕΤΑΓΑ και Ε.Τ.Γ.Μ-Θ με την υπουργό Τουρισμού
Αερομεταφορές

Έκτακτη συνάντηση ΗΑΤΤΑ, ΠΕΤΑΓΑ και Ε.Τ.Γ.Μ-Θ με την υπουργό Τουρισμού

Επιστολές διαμαρτυρίας προς την Turkish, την Emirates και την Qatar, για την τακτική τους να αφαιρέσουν την πλακέτα τους από το BSP Ελλάδος.

Οι τουριστικές ενώσεις ΗΑΤΤΑ, ΠΕΤΑΓΑ και Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης είχαν συνάντηση με την υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, την οποία και κατέθεσαν τις προτάσεις τους για να εξομαλυνθεί η κατάσταση στον τουρισμό.

Επίσης, εστάλησαν επιστολές στην Turkish Airlines, την Emirates και στην Qatar, εκφράζοντας την έντονη αγανάκτηση και δυσαρέσκεια μας για την τακτική τους να αφαιρέσουν την πλακέτα τους από το BSP Ελλάδος, με αποτέλεσμα τα τουριστικά γραφεία να μη μπορούν να κάνουν κρατήσεις και αγορά εισιτηρίων.

Η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας-Θράκης αναφέρει ιδιαίτερα ότι, “τον αντίποδα όλων αυτών πρέπει να τονίσουμε την συμπαράσταση που μας δείχνουν τις ώρες αυτές η Aegean Airlines, η Ellinair και η Astra Airlines και ειλικρινά είναι για μας πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε πως έχουμε στο πλευρό μας τέτοιους πολύτιμους συνεργάτες αλλά και φίλους”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024