Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςEllinair: 'Δεν είμαστε σε καθεστώς αναστολής λειτουργίας'
Αεροπορικές εταιρείες

Ellinair: 'Δεν είμαστε σε καθεστώς αναστολής λειτουργίας'

Η εταιρεία μάλιστα αδειοδοτήθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Ρωσίας για την εκτέλεση περιορισμένου προγράμματος πτήσεων λόγω της πανδημίας, το οποίο σύντομα θα τεθεί σε εφαρμογή δεδομένης της επαναξιολογης των επιδημιολογικών δεδομένων.

“Ο Όμιλος δε βρίσκεται σε αναστολή εργασίας, αλλά η Mouzenidis Travel Ελλάδος. Ο όμιλος κατέχει αρκετές εταιρείες και όλες είναι ενεργές εκτός από την Μouzenidis Travel αυτήν την στιγμή στην Ελλάδα”, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της στο Facebook η Ellinair.

Και η εταιρεία συνεχίζει: “Η Ellinair δε βρίσκεται σε αναστολή εργασίας, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο άρθρο, αλλά τελεί εν αναμονή επανέναρξης του πτητικού της έργου. Ένα μέρος του προσωπικού της ήταν σε καθεστώς αναστολή εργασίας, ενώ από εχθές μετά την κατάργηση των αναστολών εντάχθηκε στο πρόγραμμα ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. Η Ellinair προχωρεί με τη συντήρηση των αεροσκαφών της ώστε να είναι σε θέση να πετάξει, όταν οι ιδιαίτερες συνθήκες που δημιούργησε αυτή η πανδημία το επιτρέψουν. Τα κεντρικά γραφεία της διοίκησης της Ellinair, στον κόμβο αεροδρομίου δεν έχουν σταματήσει την λειτουργία τους από την ίδρυση της αεροπορικής εταιρείας έως τώρα.

Τέλος, θα πρέπει να αναρωτηθείτε και να εκφράσετε την απορία γιατί ενώ η Ellinair έχει χάσει το 95% του τζίρου της κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δεν έχει ενισχυθεί οικονομικά, ενώ άλλες παρεμφερείς εταιρείες του αεροπορικού κλάδου έχουν λάβει σοβαρή οικονομική στήριξη!

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η εταιρεία αδειοδοτήθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Ρωσίας για την εκτέλεση περιορισμένου προγράμματος πτήσεων λόγω της πανδημίας, το οποίο σύντομα θα τεθεί σε εφαρμογή δεδομένης της επαναξιολογης των επιδημιολογικών δεδομένων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024