Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΈναρξη νέας καθημερινής σύνδεσης Θεσσαλονίκη – Βερολίνο για τη Ryanair
Αεροπορικές εταιρείες

Έναρξη νέας καθημερινής σύνδεσης Θεσσαλονίκη – Βερολίνο για τη Ryanair

Σύμφωνα με τη Ryanair, το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2016 θα προσφέρει στη Θεσσαλονίκη1,6 εκατ. επιβάτες ανά έτος.

Η Ryanair γιόρτασε σήμερα την έναρξη της νέας καθημερινής σύνδεσης μεταξύ Θεσσαλονίκης και Βερολίνου Σόνενφελντ, ενόψει του ενισχυμένου χειμερινού της προγράμματος με 11 δρομολόγια στη βάση.

To χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2016 θα προσφέρει στη Θεσσαλονίκη:

  • 1 αεροσκάφος στην βάση
  • 1 νέο δρομολόγιο: Βερολίνο Σόνενφελντ (καθημερινό)
  • 11 δρομολόγια σε σύνολο
  • 1,6 εκατ. επιβάτες ανά έτος

 Η Chiara Ravara, διευθύντρια μάρκετινγκ και πωλήσεων Ελλάδος της Ryanair ανέφερε: “H Ryanair, είναι στην ευχάριστη θέση να γιορτάσει την έναρξη του νέου δρομολογίου από Θεσσαλονίκη προς Βερολίνο και να προσφέρει στο ελληνικό επιβατικό κοινό ακόμα περισσότερες δυνατότητες για να ανακαλύψει νέους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα καθημερινό δρομολόγιο μεταξύ Θεσσαλονίκης και Βερολίνου, ενώ εξακολουθούμε να συμβάλλουμε στον τουρισμό της πόλης και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Για να γιορτάσουμε την έναρξη λειτουργίας της νέας σύνδεσης μεταξύ Θεσσαλονίκης και Βερολίνου, απελευθερώνουμε θέσεις με ναύλους από μόνο 16.99€ για ταξίδια τον Νοέμβριο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής (4 Σεπτεμβρίου). Καθώς οι μοναδικοί αυτοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες θα πρέπει να μπούνε στο ryanair.com άμεσα, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Τερκενλής ΑΕ, για την ευγενική χορηγία τούρτας των τσουρεκιών για τους επιβάτες της πρώτης πτήσης από Βερολίνο προς Θεσσαλονίκη”.

Η Ryanair ανακοίνωσε επίσης σήμερα τα στατιστικά στοιχεία επιβατικής κίνησης και πληρότητας Αυγούστου, σύμφωνα με τα οποία:

  • H κίνηση αυξήθηκε κατά 11% σε 11,5 εκατ. πελάτες.
  • Ο συντελεστής πληρότητας αυξήθηκε κατά 1 ποσοστιαία μονάδα αγγίζοντας το 96%.
  • Η ετήσια επιβατική κίνηση μέχρι τον Αύγουστο αυξήθηκε κατά 16% σε 112 εκατ. πελάτες.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε: “H επιβατική κίνηση Αυγούστου της Ryanair αυξήθηκε κατά  11% σε 11,5 εκατ. πελάτες, ενώ η πληρότητα αυξήθηκε κατά 1% σε 96%. Οι ακόμα χαμηλότεροι ναύλοι μας μετά το Brexit καθώς και η συνεχής επιτυχία του προγράμματος ‘Always Getting Better’ προσφέρουν ολοένα και περισσότερα στους πελάτες μας. Σε διάστημα 6 μηνών, αναμένουμε μείωση ύψους 10% με 12% στους ναύλους μας έως τον Μάρτιο του 2017, ιδανική περίοδος για μία απόδρασή χαμηλού κόστους με την Ryanair”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024