Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΈναρξη πτήσεων της KLM προς Μινεάπολη – St.Paul στις ΗΠΑ
Αεροπορικές εταιρείες

Έναρξη πτήσεων της KLM προς Μινεάπολη – St.Paul στις ΗΠΑ

Η νέα υπηρεσία της KLM έρχεται να προστεθεί στις τρεις καθημερινές πτήσεις μεταξύ Άμστερνταμ και Μινεάπολης – St. Paul, που πραγματοποιούνται από τη Delta Air Lines, τον διατλαντικό εταίρο της κοινοπραξίας Air France KLM.

H KLM Royal Dutch Airlines προσθέτει έναν ακόμη διεθνή προορισμό στο δίκτυό της. Από τις 27 Μαρτίου του 2017, η KLM θα πραγματοποιεί τρεις πτήσεις μετ’επιστροφής την εβδομάδα για την Μινεάπολη – St. Paul, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο. Η νέα υπηρεσία της KLM έρχεται να προστεθεί στις τρεις καθημερινές πτήσεις μεταξύ Άμστερνταμ και Μινεάπολης – St. Paul, που πραγματοποιούνται από τη Delta Air Lines, τον διατλαντικό εταίρο της κοινοπραξίας Air France KLM.

“Η KLM συνεχίζει να διατηρεί τους ίδιους ρυθμούς στην επέκταση του δικτύου της. Ο νέος αυτός προορισμός δεν δίνει απλά στους επιβάτες ακόμη περισσότερες επιλογές πτήσεων, αλλά μέσω της συμφωνίας  πτήσεων κοινού κωδικού με την Delta Air Lines οι επιβάτες της KLM επωφελούνται από τις συνδέσεις σε περισσότερους από 60 προορισμούς στη Βόρειο Αμερική. Το γεγονός αυτό δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στη δύναμη της κοινοπραξίας μεταξύ της Air France, KLM, Alitalia και Delta Air Lines στον Βόρειο Ατλαντικό”, δήλωσε ο Pieter Elbers, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της KLM.

Πρόγραμμα πτήσεων Άμστερνταμ – Μινεάπολη – St.Paul
Οι πτήσεις της KLM θα αναχωρούν από το Άμστερνταμ στις 9:35 πμ (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης – CET) και φτάνουν στη Μινεάπολη-St.Paul στις 11:20 πμ (τοπική ώρα). Η πτήση επιστροφής θα αναχωρεί στις 14:50 τοπική ώρα και θα φτάνει στο Άμστερνταμ την επόμενη μέρα στις 05:50 (Ώρα Κεντρικής Ευρώπης – CET). Οι πτήσεις θα εκτελούνται με Airbus 330-200 με 18 καθίσματα στην World Business Class, 35 θέσεις στην Economy Comfort και 214 καθίσματα στην Οικονομική θέση.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024