Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαFraport Greece: Ανακοίνωση για τη διαρροή υδάτων στο αεροδρόμιο 'Μακεδονία'
Αεροδρόμια

Fraport Greece: Ανακοίνωση για τη διαρροή υδάτων στο αεροδρόμιο 'Μακεδονία'

Το φαινόμενο παρατηρείται μόνο σε περίπτωση σφοδρής καταιγίδας και οφείλεται σε αστοχίες της αρχικής κατασκευής. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη διορθωτικές εργασίες, λέει η Fraport Greece.

Νερά έσταζαν από τις οροφές των κατασκευών στα Terminal 1 και 2 του Αεροδρομίου “Μακεδονία” κατά τη διάρκεια έντονης βροχόπτωσης στην την Τρίτη 24 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη, με τους εργαζομένους να μαζεύουν τα νερά που έσταζαν από την οροφή και να περιορίσουν την ποσότητα του νερού με έναν κουβά και σφουγγαρίστρες.

Σε ανακοίνωσή της η Fraport Greece δήλωσε: “Η έντονη καταιγίδα που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης την Τρίτη, 23 Αυγούστου είχε ως αποτέλεσμα τη διαρροή υδάτων σε συγκεκριμένους χώρους του αεροδρομίου “Μακεδονία”. Το φαινόμενο παρατηρείται μόνο σε περίπτωση σφοδρής καταιγίδας και οφείλεται σε αστοχίες της αρχικής κατασκευής. Ο φορέας διαχείρισης και λειτουργίας του αερολιμένα προγραμματίζει την άμεση επίλυση του ζητήματος σε συνεργασία με τον κατασκευαστή. Σημειώνεται ότι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη διορθωτικές εργασίες, ενώ οι υπόλοιπες απαραίτητες τεχνικές εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν το πρόσεχες διάστημα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024