Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςGermanwings: Δυνατότητα online αγοράς αεροπορικών εισιτηρίων μέσω PayPal
Αεροπορικές εταιρείες

Germanwings: Δυνατότητα online αγοράς αεροπορικών εισιτηρίων μέσω PayPal

H χαμηλού κόστους, αεροπορική εταιρεία Germanwings γίνεται ακόμη πιο φιλική προς τον πελάτη, προσθέτοντας επιλογές online αγοράς των αεροπορικών εισιτηρίων.

Η Germanwings διευρύνει τους τρόπους online αγοράς των αεροπορικών εισιτηρίων μέσω του germanwings.com προσθέτοντας την υπηρεσία PayPal, που είναι ένας παγκόσμια αναγνωρισμένος τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρίας που δημοσιεύτηκε την προηγούμενη Δευτέρα, οι πελάτες της χαμηλού κόστους αεροπορικής εταιρείας θα μπορούν εφεξής να πληρώνουν άμεσα, μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού PayPal, χωρίς να χρειάζεται να δηλώσουν στη Germanwings τα οικονομικά στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού ή της πιστωτικής τους κάρτας. Με τη νέα υπηρεσία, η αεροπορική διευρύνει τις υπηρεσίες της, προσθέτοντας άλλη μία εύκολη και εύχρηστη επιλογή πληρωμής, βελτιώνοντας την ευελιξία της αγοράς των αεροπορικών εισιτηρίων.

Πέραν των κλασικών μεθόδων πληρωμής, όπως την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, η εταιρία PayPal προσφέρει στους πελάτες της Germanwings νέους τρόπους πληρωμής, με αντίστοιχα υψηλό επίπεδο ασφαλείας. Οι πελάτες μπορούν πλέον να πληρώνουν μεταφέροντας το ποσό από τον τραπεζικό τους λογαριασμό στον ατομικό τους λογαριασμό PayPal, μέσω τρίτων ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Επιπλέον, η  PayPal παρέχει τις μεθόδους πληρωμής debit advice ή Giropay. Αντίθετα από τη χρέωση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό, για άμεση αγορά εισιτηρίων μέσω του germanwings.com οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν το λογαριασμό PayPal -καθώς και την πιστωτική τους κάρτα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/09/2022
28/09/2022
27/09/2022
26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022