Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Airbus εγκαινιάζει τη νέα καμπίνα ‘Airspace by Airbus’
Αερομεταφορές

H Airbus εγκαινιάζει τη νέα καμπίνα ‘Airspace by Airbus’

To A330neo ξεκινά νέο κεφάλαιο στην εμπειρία πτήσης της Airbus, μεγιστοποιώντας τόσο την ευημερία των επιβατών και τη λειτουργία της εταιρείας.

Η Airbus έχει ξεκινήσει ένα νέο εμπορικό σήμα καμπίνας, το “Airspace by Airbus”. Στο επίκεντρο αυτής της νέας φιλοσοφίας, η Airbus συνδέει την ευημερία των επιβατών με τη λειτουργική απόδοση της των εταιριών-πελατών της, εκπροσωπώντας το καλύτερο της καινοτομίας  και του σχεδιασμού της καμπίνας της Airbus.

Ο εναέριος χώρος θα προσφέρει ένα εξελιγμένο, ευέλικτο καμβά ως back-drop για να ενισχυθούν περαιτέρω οι μάρκες των εταιριών. Η Airbus εγκαινιάζει επίσης τη νέα καμπίνα για το επικείμενο A330neo αεροσκάφος, το οποίο ενσωματώνει το Airspace by Airbus και είναι εμπνευσμένο από την καμπίνα του ευρείας ατράκτου “αδερφάκι” αεροσκάφους- το νέο A350 XWB.

O dr. Kiran Rao, Executive Vice President της Airbus για Strategy & Marketing δήλωσε: “Η επιτυχία της Airbus σχετίζεται με τις καινοτομίες της – οι οποίες πάντα δίνουν μεγάλη σημασία στην καμπίνα. Με τη μεγάλη ανταπόκριση των επιβατών για το A350XWB, και την  εφαρ-μογή της τεχνολογίας μας στην καμπίνα του A350 και των χαρακτηριστικών της στο A330neo, είμαστε υπερήφανοι να ενσωματώσουμε  το σχεδιασμό της καμπίνας μέσω της νέας μας μάρκας -Airspace by Airbus”. Και πρόσθεσε: “Το νέο A330neo είναι το νέο ‘όχημα’ αυτού του σήματος, το οποίο μαζί με το A350 XWB αρχίζει μια νέα γενιά καμπινών Airbus. Αυτά θα εμπνεύσουν και  ενδυναμώσουν τις αεροπορικές εταιρείες για την κατασκευή της επόμενης γενιάς εξατομικευμένης εμπειρίας για τους επιβάτες τους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν τη βελτιστοποίηση της οικονομικής απόδοσης του χώρου του αεροσκάφους”.

Περιλαμβάνει τέσσερις βασικές διαστάσεις σε: Άνεση, Ατμόσφαιρα, Υπηρεσίες και Σχεδιασμό. Οι Airspace καμπίνες θα είναι πιο ξεκούραστες, εμπνέοντας, άνεση και λειτουργικότητα, προσφέροντας  μια μοναδική και κορυφαία εμπειρία στους επιβάτες.

Για παράδειγμα, οι επιβάτες θα εκτιμήσουν τα μεγαλύτερα ντουλάπια πάνω από τις θέσεις, τις πιο ευρύχωρες και σύγχρονες τουαλέτες, μεγαλύτερα καθίσματα & διαδρόμους και περισσότερο χώρο για τα πόδια. Επιπλέον, τα στοιχεία του σχεδιασμού θα είναι αναγνωρίσιμα σε  όλες τις καμπίνες του Airspace – κάποια παραδείγματα,  περιλαμβάνουν την τελευταία τεχνολογία φωτισμού LED, καθαρές, ευθείες γραμμές και σχήματα, σαφείς επιφάνειες, καθώς επίσης και έναν μοναδικό χώρο υποδοχής. Συνολικά, όλες  αυτές οι πτυχές οδηγούν σε έναν όμορφο σχεδιασμός, σε συνδυασμό, όχι μόνο μια αίσθηση του χώρου, αλλά πραγματικό χώρο – ο οποίος αντανακλάται πλήρως στην ολοκαίνουργια καμπίνα για το A330neo.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024