Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Airbus κερδίζει βραβείο Crystal Cabin στην Aircraft Interiors Expo 2017
Αερομεταφορές

H Airbus κερδίζει βραβείο Crystal Cabin στην Aircraft Interiors Expo 2017

Η Airbus επιβραβεύθηκε και για τη συνεργασία της με άλλα επιτυχημένα έργα, που αφορούν στη βελτίωση της άνεσης των επιβατών.

Για πρώτη φορά, φέτος, η Airbus κέρδισε σε δύο κατηγορίες φέτος το Crystal Cabin Award στην Aircraft Interiors Expo 2017. Τα έργα που βραβεύτηκαν ήταν το “ReTrolley” μέσα στην Greener Cabin (στην πράσινη καμπίνα), στην κατηγορία “Υγεία, Ασφάλεια και Περιβάλλον”, και στο “Smart Onboard Wheelchair” στην κατηγορία “University” και στην Octaspring Lightweight Seat Cushion στην κατηγορία “Material & Components”.

“Κερδίζοντας σε διάφορες κατηγορίες στα ανάλογα βραβεία ‘Όσκαρ’ της πολιτικής αεροπορίας, αποδεικνύει  ότι διαρκώς παρουσιάζουμε τις τελευταίες εξελίξεις σε καινοτόμες σχεδιαστικές λύσεις  καμπίνας”, είπε ο Ingo Wuggetzer, Vice President Airbus Cabin Marketing. “Αυτό σημαίνει ότι μένουμε πιστοί στις ‘αεροδιαστημικές’ αρχές μας, προσφέροντας άνεση και οφέλη και για τους επιβάτες, αλλά και στις αεροπορικές εταιρείες”.

Ο Charles Champion, Executive Vice President Engineering, πρόσθεσε: “Τα βραβεία αποδεικνύουν επίσης ότι προσπαθούμε με τους εταίρους μας συνεχώς να καινοτομούμε για τους πελάτες και τους επιβάτες μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Είμαι περήφανος για τις ομάδες που έχουν εργαστεί πολύ σκληρά και τους συγχαίρω για την επάξια επιτυχία τους”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024