Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Discover the World Marketing γενικός αντιπρόσωπος Πωλήσεων & Marketing για την Air Berlin στην Ελλάδα
Η Air Berlin είναι μέλος της συμμαχίας αεροπορικών εταιρειών oneworld

H Discover the World Marketing γενικός αντιπρόσωπος Πωλήσεων & Marketing για την Air Berlin στην Ελλάδα

Γενικός αντιπρόσωπος Πωλήσεων & Marketing για την Air Berlin στην Ελλάδα είναι πλέον η Discover the World Marketing.

Η Discover the World Marketing είναι ο γενικός αντιπρόσωπος Πωλήσεων & Marketing για την Air Berlin στην Ελλάδα. Η Air Berlin  είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Γερμανίας και η έκτη στην Ευρώπη, όσον αφορά τη μεταφορά επιβατών. Διαθέτει έναν από τους νεότερους στόλους της Ευρώπης, αποτελούμενο από 165 αεροσκάφη τύπου Airbus, Boeing και Bombardier με τον μέσω όρο ζωής τους να είναι τα 5 χρόνια. Πραγματοποιεί δρομολόγια σε 162 προορισμούς εξυπηρετώντας συνολικά 40 χώρες στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Καραϊβική και σε 7 πόλεις της Βόρειας Αμερικής το καλοκαίρι – ιδανικοί προορισμοί για την ελληνόκτιτη ναυτιλία.

Η Air Berlin είναι μέλος της συμμαχίας αεροπορικών εταιρειών oneworld. Μέσα από αυτή την συνεργασία της με άλλες αεροπορικές εταιρείες με πτήσεις κοινού κωδικού, μπορεί να προσφέρει ένα εκτεταμένο δίκτυο σε όλο τον κόσμο, σε 800 προορισμούς σε 150 χώρες. Στρατηγικός συνεργάτης της Air Berlin από το 2011 είναι η Etihad Airways. Άλλες εταιρείες που συνεργάζεται είναι οι: Royal Jordanian, Japan Airlines, Iberia, British Airways, American Airlines, Finnair, Bangkok Airways, Hainan Airlines, Meridiana, Pegasus Airlines και η S7.

Κομβικά αεροδρόμια (hubs) στην Γερμανία είναι το Βερολίνο (Berlin-Tegel) και το Ντίσελντορφ. Άλλα κεντρικά αεροδρόμια στην Ευρώπη είναι το Μόναχο, Νυρεμβέργη, Palma de Mallorca, Βιέννη και Ζυρίχη. Η Air Berlin πετά στην Ελλάδα (εποχιακά) σε 18 αεροδρόμια: Araxos/Patra, Chania, Corfu, Heraklion, Kalamata, Karpathos, Kavala, Kos, Mykonos, Mytilene, Preveza/Aktion, Rhodes, Santorini, Samos, Skiathos, Thessaloniki, Volos, Zakynthos. Η Air Berlin πετά επίσης στην Κύπρο στα αεροδρόμια της Λάρνακας και της Πάφου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024