Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH easyJet ανακοινώνει νέα συνεργασία με την UNICEF
Η συνεργασία αφορά στο σύνολο του πανευρωπαϊκού δικτύου της easyJet

H easyJet ανακοινώνει νέα συνεργασία με την UNICEF

Η συνεργασία easyJet – UNICEF με την ονομασία 'Change for Good' θα ξεκινήσει στα αεροσκάφη της easyJet από τις 2 Ιουλίου 2012, όπου κάθε επιβάτης θα έχει την ευκαιρία να τοποθετήσει στις ειδικά σχεδιασμένες θήκες ένα συμβολικό ποσό, για να βοηθήσει παιδιά από όλον τον κόσμο.

Η easyJet ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με τη UNICEF, το μεγαλύτερο οργανισμό παγκοσμίως, που βοηθά να σώζονται ζωές παιδιών σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία αφορά στο σύνολο του πανευρωπαϊκού δικτύου της easyJet, κατά τις περιόδους αιχμής, προσεγγίζοντας πάνω από 55 εκατ. επιβάτες που θα ταξιδέψουν σε ένα από τα 200 αεροσκάφη της εταιρείας, σε περισσότερες από 600 πτήσεις σε 30 χώρες.
 
Η συνεργασία αυτή με την ονομασία “Change for Good” θα ξεκινήσει στα αεροσκάφη της easyJet από τις 2 Ιουλίου 2012, όπου κάθε επιβάτης θα έχει την ευκαιρία να τοποθετήσει στις ειδικά σχεδιασμένες θήκες ένα συμβολικό ποσό, για να βοηθήσει παιδιά από όλο τον κόσμο και να υποστηρίξει τον καλό αυτό σκοπό.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τους επιβάτες της easyJet θα χρηματοδοτήσουν το σπουδαίο έργο της UNICEF, που έχει ως στόχο τον εμβολιασμό παιδιών που κινδυνεύουν από ασθένειες όπως ιλαρά ή πολιομυελίτιδα, καθώς επίσης, παρέχοντας κουνουπιέρες για την πρόληψη της ελονοσίας, προστατεύοντας παιδιά σε όλο τον κόσμο.     

Η Carolyn McCall, CEO της easyJet δήλωσε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη νέα μας συνεργασία με την UNICEF. Πιστεύουμε πολύ σε αυτό τον καλό σκοπό. Δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε παιδιά από όλο τον κόσμο και ανυπομονούμε να συμμετέχουμε ενεργά στα διεθνή προγράμματα της UNICEF. Είμαστε σίγουροι ότι το προσωπικό, καθώς και οι επιβάτες μας, θα μας στηρίξουν σε αυτό το σημαντικό σκοπό”.

Ο David Bull, Executive Director, της UNICEF είπε: “Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστούμε με την easyJet, το Νο1 δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη και πιστεύουμε ότι μαζί μπορούμε να σώσουμε ζωές παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη  σε όλο τον κόσμο.

Η συνεργασία αυτή μας δίνει την ευκαιρία να υποστηρίξουμε σημαντικά το έργο μας και να επικοινωνήσουμε το σκοπό μας σε εκατομμύρια ανθρώπους. Δεδομένου ότι και οι δύο οργανισμοί είναι παγκοσμίως γνωστοί, πιστεύουμε ότι η νέα αυτή συνεργασία αποτελεί τέλειο συνδυασμό για την επίτευξη των στόχων μας που επικεντρώνονται στα παιδιά”.
 
Η καινούργια αυτή συνεργασία, που θα ισχύσει αρχικά για τα επόμενα τρία χρόνια, αποτελεί μέρος της παγκόσμιας  πρωτοβουλίας “Change for Good”, μέσω της οποίας έχουν ήδη συγκεντρωθεί εκατομμύρια λίρες από τις συνεργασίες της UNICEF με κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024