Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Etihad Airways ανακηρύχθηκε 'Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς' στα Aviation 100 Awards
Αεροπορικές εταιρείες

H Etihad Airways ανακηρύχθηκε 'Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς' στα Aviation 100 Awards

Η ψηφοφορία για την 'Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς' αναγνωρίζει τις επιδόσεις του στόλου και την οικονομική διαχείριση, καθώς και την εκτέλεση του επιχειρηματικού σχεδίου.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, κατάφερε να αποσπάσει κορυφαίες διακρίσεις στα 2015 Aviation 100 Awards, που διοργανώθηκε από το περιοδικό Airline Economics. Τα σημαντικά αυτά βραβεία ψηφίστηκαν από τον κλάδο της αεροπορίας και αναγνώρισαν σημαντικά επιτεύγματα στον τομέα της αεροδιαστημικής, με την Etihad Airways να διεκδικεί τον πολυπόθητο τίτλο “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς”.

Τα βραβεία ακολουθούν μια χρονιά ορόσημο για τον εθνικό αερομεταφορέα, που έκανε τεράστια βήματα στα επίπεδα της ανάπτυξης της καινοτομίας και της εξυπηρέτησης. Το 2014 η εταιρεία εγκαινίασε 10 νέα δρομολόγια μεταξύ των οποίων τρία στη Βόρεια Αμερική, και επένδυσε σε νέες κεφαλαιακές συμμαχίες.

Πέρυσι, η Etihad Airways παρουσίασε επίσης μια εντελώς νέα εμφάνιση με νέα χρώματα, στολές και τις υπηρεσίες της εντός των αεροσκαφών, με πρώτη του είδος την “The Residence από την Etihad”, η οποία έβαλε τα θεμέλια στην πολυτέλεια των εμπορικών αεροπορικών ταξιδιών. To βραβείο που έλαβε από τον θεσμό “Aviation 100 Awards” θα ενταχθεί σε μια αυξανόμενη λίστα αναγνωρισμένων και καταξιωμένων βραβείων που έχει κερδίσει η Etihad Airways.

Ο James Hogan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι που οι επιτυχίες μας κατά το 2014 έχουν αναγνωριστεί από τους συναδέλφους μας στον κλάδο. Τα βραβεία αυτά μας θυμίζουν τη σημαντική πρόοδο που έχει κάνει η αεροπορική εταιρεία σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Ένα καθοριστικό έτος στην ιστορία της αεροπορικής εταιρείας, το 2014 που αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος για νέες ευκαιρίες στη βιομηχανία. Ανυπομονούμε για τα μελλοντικά επιτεύγματα από το 2015 και πέρα, καθώς συνεχίζονται να αυξάνονται, με την υποστήριξη των εργαζομένων μας, των συνεργατών μας και των ιδίων κεφαλαίων του κλάδου”.

Ο Philip Tozer-Pennington, αρχισυντάκτης του περιοδικού Airline Economics, δήλωσε: “Ο θεσμός Airline 100 Awards είναι τα σημαντικότερα βραβεία της αεροπορικής βιομηχανίας, τα οποία ψηφίστηκαν από πάνω από 11.000 επαγγελματίες κατά την περίοδο του Οκτωβρίου 2014 έως Ιανουαρίου 2015. Στην περίπτωση του βραβείου ‘Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς’, ψηφίστηκε από τις τράπεζες, τους εκμισθωτές, επενδυτές, δικηγορικά γραφεία, αναλυτές, κατασκευαστές και ανώτερα στελέχη αεροπορικών εταιρειών που αποφάσισαν ποια αεροπορική εταιρεία ήταν καλύτερη κατά τη διάρκεια του 2014.

Η ψηφοφορία για την ‘Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς’ αναγνωρίζει τις επιδόσεις του στόλου και την οικονομική διαχείριση, καθώς και την εκτέλεση του επιχειρηματικού σχεδίου – το οποίο στην περίπτωση της Etihad Airways λαμβάνει επίσης υπόψη την εκπληκτική ικανότητά της να επεκτείνεται με πολύ μικρό κόστος σε βασικές αγορές σε όλο τον κόσμο κατά το έτος 2014″.

Στη φωτογραφία, κ. Ricky Thirion, Group Treasurer της Etihad Airways, κρατώντας το βραβείο “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς”, στην τελετή των “Airline Economics Aviation 100 awards”, στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024