Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαH Germanwings 'μετακομίζει' στο Αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου
Αεροπορικές εταιρείες

H Germanwings 'μετακομίζει' στο Αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου

Με τη 'μετακόμιση' της Germanwings στο αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου, όλα τα προσφερόμενα δρομολόγια της αεροπορικής εταιρείας συγκεντρώνονται πλέον σε ένα αεροδρόμιο στη γερμανική πρωτεύουσα.

Στις 28 Οκτωβρίου 2012, με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος, η Germanwings θα “μετακομίσει” στο αεροδρόμιο Tegel του Βερολίνου, μέχρι την έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου της πρωτεύουσας. Μέχρι στιγμής, η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία, ξεκινούσε -αντίθετα από τη μητρική της, Lufthansa– από το Schoenefeld του Βερολίνου. Με την “μετακόμιση”, όλα τα προσφερόμενα δρομολόγια της αεροπορικής εταιρείας συγκεντρώνονται πλέον σε ένα αεροδρόμιο στην πρωτεύουσα της Γερμανίας, γεγονός που καθιστά για τους ταξιδιώτες ιδιαίτερα εύκολο τον προγραμματισμό του ταξιδιού τους.

Οι προσφορές και των δύο εταιριών θα μπορούν πλέον να συντονίζονται ακόμη καλύτερα στο αεροδρόμιο Tegel: Ήδη, εδώ και αρκετούς μήνες μπορεί κανείς να συνδυάζει σε ένα αεροπορικό εισιτήριο πτήσεις με Lufthansa και Germanwings και να μετεπιβιβάζεται εύκολα και ομαλά από τη μία εταιρεία στην άλλη. Το πρόγραμμα πτήσεων των Germanwings και Lufthansa σε δρομολόγια από Κολονία και Στουτγκάρδη προς Βερολίνο έχει ήδη εναρμονιστεί. Επιπλέον, από την έναρξη του χειμερινού προγράμματος οι πελάτες της Germanwings επωφελούνται και από την αμεσότερη σύνδεση του  Tegel με το κέντρο της πόλης και τις μικρότερες αποστάσεις, αν, για παράδειγμα, πρόκειται για επαγγελματικές συναντήσεις στην πόλη.

Στη φωτογραφία, άποψη του αεροδρομίου Tegel, στο Βερολίνο (Günter Wicker (Photur)/Berlin Brandenburg Airport).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024