Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Hellenic Seaplanes διακρίθηκε με δύο τίτλους στα Ιnternational Business Awards 2015
Αερομεταφορές

H Hellenic Seaplanes διακρίθηκε με δύο τίτλους στα Ιnternational Business Awards 2015

Στον δωδέκατο κατά σειρά διαγωνισμό που διοργανώθηκε φέτος, η εταιρεία Hellenic Seaplanes κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 37.000 επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος από 60 χώρες, αποσπώντας δύο βραβεία.

Η ελληνική εταιρεία Hellenic Seaplanes εκπροσώπησε την Ελλάδα με δύο συμμετοχές στα φετινά Διεθνή Επιχειρηματικά Βραβεία (International Business Awards) καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στην κατηγορία “Εταιρεία της Χρονιάς στις Μεταφορές (Company of the Year – Transportation)”, αποσπώντας το Αργυρό βραβείο (Silver Stevie Winner), καθώς και την τρίτη θέση στην κατηγορία “Νέας Επιχείρησης της Χρονιάς στις Υπηρεσίες” (Startup of the Year – Consumer Services) αποσπώντας το Μπρούτζινο Βραβείο (Bronze Stevie Winner).

Στον δωδέκατο κατά σειρά διαγωνισμό που διοργανώθηκε φέτος, η εταιρεία Hellenic Seaplanes κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 37.000 επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος από 60 χώρες, αποσπώντας δύο βραβεία.

Μια επιτροπή κριτών  με περισσότερα από 200 στελέχη ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο συμμετείχαν στη διαδικασία αξιολόγησης των συμμετεχόντων που μετά από δύο μήνες καθόρισαν τους νικητές για αυτό το έτος.

Σε δηλώσεις του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Hellenic Seaplanes, κ. Νικόλας Χαραλάμπους ανέφερε χαρακτηριστικά: “Είμαστε πολύ ευτυχείς που η εταιρεία μας βραβεύτηκε μαζί με όλη την επιχειρηματική ελίτ σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο θεσμός των International Business Awards είναι ευρέως αναγνωρισμένος για την παρουσία των πιο δυναμικών εταιρειών του κόσμου και πιστεύουμε ότι θα μας δώσει μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωστοποιήσουμε την επιτυχία μας σε όλο τον κόσμο.

Η επιλογή των κριτών για την Hellenic Seaplanes ως ‘Εταιρεία της Χρονιάς στις Μεταφορές’ και βράβευση της με το αργυρό βραβείο και ως ‘Νέα Επιχείρηση της Χρονιάς στις Υπηρεσίες’, προερχόμενη από την Ελλάδα, σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό είναι μια μεγάλη αναγνώριση που μας δίνει δύναμη, κουράγιο και πείσμα να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για να γίνουν τα υδροπλάνα στην Ελλάδα πραγματικότητα”.

Η απονομή των βραβείων θα γίνει στο Τορόντο στις 23 Οκτωβρίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024