Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαH Hellenic Seaplanes στα φετινά European Business Awards
Αερομεταφορές

H Hellenic Seaplanes στα φετινά European Business Awards

Η εταιρεία περνά στην επόμενη φάση, μαζί με άλλες finalist από όλη την Ευρώπη, διεκδικώντας το βραβείο 'Εταιρεία της Χρονιάς' στην κατηγορία των νέων επιχειρήσεων στα European Business Awards.

Η Hellenic Seaplanes SA επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης στα φετινά European Business Awards. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία περνά  στην επόμενη φάση, μαζί με άλλες finalist από όλη την Ευρώπη, διεκδικώντας το βραβείο “Εταιρεία της Χρονιάς” στην κατηγορία των νέων επιχειρήσεων.

Ο θεσμός των European Business Awards ξεκίνησε το 2007 και φέτος κατέθεσαν υποψηφιότητα 24.000 εταιρείες από 33 ευρωπαϊκές χώρες.  Από τις 24.000 επιχειρήσεις πέρασαν στην επόμενη φάση ως εθνικοί εκπρόσωποι, 700 εταιρείες από όλη την Ευρώπη οι οποίες θα διεκδικήσουν το πρώτο βραβείο σε μία από τις 10 κατηγορίες του θεσμού. Μία ομάδα με περισσότερους από 150 κριτές, που προέρχονται από την επιχειρηματική, πολιτική και ακαδημαϊκή κοινότητα της Ευρώπης, αξιολογεί και επιβραβεύει τις καλύτερες εταιρείες πανευρωπαϊκά με κριτήριο όχι μόνο τις οικονομικές τους επιδόσεις, αλλά και την Καινοτομία και την Επιχειρηματική Ηθική, που τις διακρίνει.

Η Hellenic Seaplanes AE δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη του τομέα των υδροπλάνων και στην δημιουργία δικτύου υδατοδρομίων στην Ελλάδα. Έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία αδειοδότησης και υλοποίησης πέραν των 20 υδατοδρομίων σε όλη την Ελλάδα με στόχο να ξεπεράσει τα 100 μέχρι το 2016. Η Hellenic Seaplanes AE θα καλύπτει αρχικά μεταφορές στο εσωτερικό της χώρας χρησιμοποιώντας την νέα εναλλακτική μορφή μετακίνησης, τα υδροπλάνα και δραστηριοποιείται εξειδικευμένα στους ακόλουθους τομείς:

  • Λειτουργία αεροπορικής εταιρείας υδροπλάνων
  • Ανάπτυξη Δικτύου Υδατοδρομίων
  • Αδειοδότηση και Διαχείριση Υδατοδρομίων
  • Εκπαίδευση πιλότων & τεχνικών υδροπλάνων
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024