Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Lufthansa γιορτάζει το Oktoberfest 2013 μαζί με τη Γερμανική Σχολή Αθηνών
Αεροπορικές εταιρείες

H Lufthansa γιορτάζει το Oktoberfest 2013 μαζί με τη Γερμανική Σχολή Αθηνών

Με την ευκαιρία του Oktoberfest 2013 πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά από τη Lufthansa, η οποία συνεισέφερε δύο αεροπορικά εισιτήρια για οποιονδήποτε προορισμό στην Ευρώπη.

Το παγκοσμίως διάσημο “Oktoberfest” διοργάνωσε η Γερμανική Σχολή Αθηνών στις εγκαταστάσεις της, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, μεταφέροντας το πνεύμα του παραδοσιακού φεστιβάλ του Μονάχου για τρίτη συνεχή χρονιά. Η Lufthansa συμμετείχε στην εκδήλωση με δικό της χώρο για τους καλεσμένους της. Σε ένα άνετο και χαλαρό περιβάλλον, οι εργαζόμενοι της Lufthansa υποδέχτηκαν συνεργάτες και τουριστικούς πράκτορες και συζήτησαν μαζί τους δοκιμάζοντας γερμανικά λουκάνικα, πρέτζελ και γερμανική βαρελίσια μπύρα.

Σε ό,τι αφορά στους μικρούς φίλους της Lufthansa, οι μασκότ της αεροπορικής εταιρείας, ο Lu και ο Cosmo καλωσόρισαν τα παδιά που βρίσκονταν εκεί και μοίρασαν μικρά δώρα, λιχουδιές, καθώς και φυλλάδια με τα οποία ενημέρωναν τους έφηβους και τους γονείς τους για το JetFriends, το κλαμπ του Miles & More για παιδιά και εφήβους.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά στην οποία η Lufthansa συνεισέφερε δύο αεροπορικά εισιτήρια για οποιονδήποτε προορισμό στην Ευρώπη.

Η γιορτή του Oktoberfest διήρκεσε μέχρι αργά το απόγευμα και όλοι απόλαυσαν τη γερμανική ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε υποτροφίες της Σχολής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024