Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Singapore Airlines αυξάνει το δωρεάν επιτρεπτό βάρος αποσκευών σε όλες τις κατηγορίες θέσεων
Αεροπορικές εταιρείες

H Singapore Airlines αυξάνει το δωρεάν επιτρεπτό βάρος αποσκευών σε όλες τις κατηγορίες θέσεων

Τα μέλη του προγράμματος KrisFlyer Elite Gold και Star Alliance Gold θα εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν τη δυνατότητα μεταφοράς των επιπλέον 20 κιλών δωρεάν για όλες τις κατηγορίες θέσεων.

Από τις 15 Νοεμβρίου του 2013, οι επιβάτες της Singapore Airlines θα δικαιούνται μεγαλύτερο όριο του δωρεάν επιτρεπτού βάρους για αποσκευές που παραδίδονται στο check-in για όλες τις πτήσεις της SIA και SilkAir.

Συγκεκριμένα, το μέγιστο όριο του δωρεάν επιτρεπτού βάρους για αποσκευές που παραδίδονται στο check-in θα αυξηθεί κατά 10 κιλά σε όλες τις κατηγορίες θέσεων. Οι επιβάτες θα δικαιούνται να μεταφέρουν δωρεάν αποσκευές βάρους 50 κιλών εάν ταξιδεύουν σε Σουίτα ή στην Πρώτη Θέση, 40 κιλών για τη Διακεκριμένη Θέση και 30 κιλών για την Οικονομική Θέση.  

Στις πτήσεις προς και από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου το όριο δωρεάν μεταφοράς αποσκευών εφαρμόζεται βάσει του αριθμού τεμαχίων, οι επιβάτες που ταξιδεύουν σε Σουίτα, στην Πρώτη Θέση και τη Διακεκριμένη Θέση θα μπορούν να παραδίδουν στο check-in 2 αποσκευές βάρους έως 32 κιλά η καθεμία, έναντι των 23 κιλών που ισχύει σήμερα.

“Η αύξηση του ορίου του δωρεάν επιτρεπτού βάρους αποσκευών για όλες τις κατηγορίες θέσεων αποφασίστηκε κατόπιν αιτήματος των πελατών μας, γεγονός που  επαναβεβαιώνει τη δέσμευση μας για ενίσχυση της εξυπηρέτησής τους” δήλωσε ο κ. Chin Yau Seng, SIA Senior Vice President Sales & Marketing.

Τα μέλη του προγράμματος KrisFlyer Elite Gold και Star Alliance Gold  θα εξακολουθήσουν να απολαμβάνουν τη δυνατότητα μεταφοράς των επιπλέον 20 κιλών δωρεάν για όλες τις κατηγορίες θέσεων ή του ενός επιπλέον τεμαχίου αποσκευής που παραδίνεται στο ckeck-in όταν ταξιδεύουν από ή προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βραζιλία.  

Τα μέλη του PPS Club θα εξακολουθήσουν να δικαιούνται διπλάσιο δωρεάν επιτρεπτό βάρος αποσκευών για check in για την αντίστοιχη θέση στην οποία ταξιδεύουν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024