Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Sky Express επεκτείνει την πρόσβασή της στα ταξιδιωτικά γραφεία με τεχνολογία διανομής Sabre
Αεροπορικές εταιρείες

H Sky Express επεκτείνει την πρόσβασή της στα ταξιδιωτικά γραφεία με τεχνολογία διανομής Sabre

H Sky Express επιλέγει την Sabre ως την πρώτη και μοναδική B2B πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου διανομής εισιτηρίων για να υποστηρίξει την νέα εμπορική στρατηγική της σε συνεργασία με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τους εταιρικούς πελάτες στην Ελλάδα.

H Sky Express, μια ταχύτατα ανερχόμενη αεροπορική εταιρεία που λειτουργεί ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα πτήσεων εσωτερικού στην Ελλάδα, αρχίζει μια νέα φάση σχεδίων επέκτασης, εστιάζοντας στη διαφοροποίηση της μέσω πρόσβασης σε νέες πηγές εσόδων και την εξυπηρέτηση μιας ευρύτερης βάσης πελατών. Η αεροπορική εταιρεία θα προσεγγίσει το κανάλι των ταξιδιωτικών γραφείων μέσω μιας αποκλειστικής, νέας συνεργασίας με την ηγετική εταιρία τεχνολογίας ταξιδιωτικών υπηρεσιών Sabre, η οποία διαχειρίζεται παγκοσμίως μια από τις μεγαλύτερες αγορές ταξιδιού, που συνδέουν τις αεροπορικές εταιρείες με τα ταξιδιωτικά γραφεία.

Χρησιμοποιώντας τη Sabre, η Sky Express θα έχει πρόσβαση σε ένα σύνολο λύσεων λογισμικού με δυνατότητες που είναι κρίσιμες για τη βελτίωση του τρόπου με τον οποίο οι  αεροπορικές εταιρείες προωθούν και πωλούν τα εισιτήρια τους, αυτοματοποιούν τις εμπορικές διαδικασίες και διαχειρίζονται τα ηλεκτρονικά εισιτήρια μέσω πολλαπλών δικτύων πωλήσεων. Με την πρόσβαση στην ταξιδιωτική αγορά Sabre, τα συνδεδεμένα ταξιδιωτικά γραφεία στην Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να πωλούν τα εισιτήρια της Sky Express στο επιβατικό κοινό. Επιπλέον, εκατομμύρια online αγοραστών που ψάχνουν σε ποικίλα online ταξιδιωτικά sites υποστηριζόμενα από τη Sabre θα είναι για πρώτη φορά σε θέση να συγκρίνουν και να αγοράσουν τις πτήσεις και τις τιμές των εισιτηρίων της Sky Express.

“Αυτό είναι ένα ορόσημο και μια μοναδική συμφωνία που στοχεύει να επεκτείνει τις πηγές εσόδων και να ενισχύσει την εξυπηρέτηση πελατών για την Sky Express και την ευρεία κοινότητα των ταξιδιωτικών γραφείων μας, φέρνοντας τα αεροπορικά εισιτήρια τους στην κύρια πλατφόρμα κρατήσεων μας. Παράλληλα βοηθάει την αεροπορική εταιρεία να αρχίσει έναν γρήγορο μετασχηματισμό των εμπορικών διαδικασιών της χρησιμοποιώντας τις νεότερες και πιο αποτελεσματικές εμπορικές δυνατότητες που αναπτύσσονται από τη Sabre”, όπως δήλωσε ο κ. Ανδρέας Συρίγος, Country Director Sabre Greece.

“Αναμένουμε με ενθουσιασμό να επεκτείνουμε την πρόσβαση μας στα νέα κανάλια διανομής και την συνεργασία με τα ταξιδιωτικά γραφεία ως στρατηγικούς εταίρους για να προσφέρουμε την αξία των προϊόντων μας στα εκατομμύρια των ταξιδιωτών” δήλωσε η κα Νίκη Καραγκιουλέ Καραγιώργου, CEO της Sky Express. “Η συνδεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο με τα πρακτορεία και τους εταιρικούς πελάτες της Sabre που συνδυάζεται με τις δυνατότητες για την άμεση επιβεβαίωση εισιτηρίου κράτησης και οποιονδήποτε αλλαγών θα επιταχύνει τον εμπορικό μετασχηματισμό της εταιρείας μας”.

Με αυτήν τη συμφωνία, η Sky Express συμμετέχει με περισσότερους από 400 περιφερειακούς και παγκόσμιους αερομεταφορείς χάρη στη δυναμική τεχνολογία της Sabre στην αγορά και πώληση αεροπορικών ναύλων και βοηθημάτων. Με 12 έτη καινοτόμου και ποιοτικής παρουσίας στον κλάδο των αερομεταφορών, η Sky Express έχει πραγματοποιήσει πάνω από 70.000 πτήσεις ετησίως και οι πελάτες της Sabre στην Ελλάδα είναι τώρα στη μοναδική θέση να εκμεταλλευτούν αυτήν την συμφωνία διανομής για να αυξήσουν την παραγωγή τους και για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους για πτήσεις εντός Ελλάδος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024