Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Turkish Airlines εγκαινιάζει τρεις νέους προορισμούς στην Αμερική
Αεροπορικές εταιρείες

H Turkish Airlines εγκαινιάζει τρεις νέους προορισμούς στην Αμερική

Με τις πόλεις Ατλάντα, Πάναμα και Μπογκοτά, η εταιρεία εξυπηρετεί πλέον 15 προορισμούς στην Αμερική και 9 στις ΗΠΑ.

Η Turkish Airlines εγκαινίασε πρόσφατα τρεις νέες πτήσεις προς τις πόλεις Μπογκοτά, Πάναμα και Ατλάντα. Με την προσθήκη αυτών των προορισμών, η εταιρεία εξυπηρετεί πλέον 15 προορισμούς στην Αμερική, εδραιώνοντας ταχύτατα την παρουσία της στο Δυτικό Ημισφαίριο.  

“H Turkish Airlines είναι ένας από τους κορυφαίους αερομεταφορείς παγκοσμίως, προσθέτοντας συνεχώς στο δίκτυό της νέους προορισμούς και πραγματοποιώντας στρατηγικές επενδύσεις που αυξάνουν το εύρος και την προσφορά των παροχών της”, δήλωσε ο Ahmet Olmustur, Chief Marketing Officer της Turkish Airlines. “Αυτές οι σημαντικές προσθήκες στο δίκτυό μας, ενισχύουν την παρουσία της Turkish Airlines ως παγκόσμιο ηγέτη στις αερομεταφορές, με ένα brand διεθνώς αναγνωρισμένο, που δίνει τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να διευρύνουν τους ορίζοντές τους”, πρόσθεσε.

Οι νέοι αυτοί προορισμοί έρχονται να προστεθούν στις πόλεις Μπουένος Άιρες, Σάο Πάολο, Τορόντο, Σικάγο, Χιούστον, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη, Ουάσινγκτον, Βοστώνη, Μόντρεαλ, Σαν Φρανσίσκο και Μαϊάμι, δημιουργώντας έτσι ένα δίκτυο 289 προορισμών σε 115 χώρες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024