Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH United Airlines ξεκινά απευθείας εποχικές πτήσεις συνδέοντας Αθήνα με Νέα Υόρκη
Αεροπορικές εταιρείες

H United Airlines ξεκινά απευθείας εποχικές πτήσεις συνδέοντας Αθήνα με Νέα Υόρκη

Οι εποχικές πτήσεις θα εκτελούνται καθημερινά έως τις 6 Οκτωβρίου 2016 (τελευταία πτήση / αναχώρηση από την Αθήνα). Οι πτήσεις εκτελούνται από αεροσκάφος Boeing 767-300 με συνολικά 214 θέσεις –30 θέσεις- που γίνονται επίπεδα κρεβάτια – στη United Business First και 184 θέσεις στη United Economy, συμπεριλαμβανομένων 49 Economy Plus θέσεων με επιπλέον χώρο για τα πόδια και αυξημένο προσωπικό χώρο.

Η United Airlines ξεκίνησε την απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας και του κόμβου της στη Ν. Υόρκη, το αεροδρόμιο Newark Liberty International. Οι εποχικές πτήσεις θα εκτελούνται καθημερινά έως τις 6 Οκτωβρίου 2016 (τελευταία πτήση / αναχώρηση από την Αθήνα).

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας – Νέας Υόρκης αυτό το καλοκαίρι”, δήλωσε ο Robert Humphries, Managing Director Sales της United για τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ινδία. “Η συγκεκριμένη σύνδεση θα προσφέρει στους Έλληνες πελάτες μας όχι μόνο απευθείας σύνδεση με τη Νέα Υόρκη αλλά επίσης βολικές συνδέσεις από τον κόμβο μας στο Newark Liberty σε προορισμούς σε ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο”.


Το πλήρωμα της United Airlines, πτήση UA125, σε εορταστική φωτό με αφορμή την έναρξη της απευθείας πτήσης Αθήνα – Νέα Υόρκη / Newark (26 Μαΐου).


Η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, κα Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: “Με πολλή μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την έναρξη των απευθείας πτήσεων της United που θα συνδέουν την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη / Newark Liberty International, έναν από τους πιο εξυπηρετικούς κόμβους των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς εξυπηρετεί την αυξημένη κίνηση προς / από τις ΗΠΑ, αγορά με μεγάλη αναπτυξιακή δυναμική, χάρη στις δυνατότητες ταχείας ανταπόκρισης που προσφέρει με προορισμούς της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο  τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας.

Το 2015 αποτέλεσε έτος ρεκόρ για το αεροδρόμιό μας, με τους ξένους επιβάτες αυξημένους κατά 26% και την αγορά της Β. Αμερικής να αναπτύσσεται με διψήφιους ρυθμούς. Το πρώτο τετράμηνο του 2016 έχει επίσης θετικό πρόσημο και, με τη θερινή περίοδο μπροστά μας, ευχόμαστε στη United Airlines κάθε επιτυχία και δεσμευόμαστε να εξακολουθήσουμε να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της εταιρείας από το αεροδρόμιο της Αθήνας”.


Εορτασμός στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (26 Μαΐου) με αφορμή την έναρξη της απευθείας πτήσης   UA125 Αθήνα – Νέα Υόρκη / Newark.

Πρόγραμμα Πτήσεων
Η πτήση UA125 αναχωρεί καθημερινά από την Αθήνα στις 12:15 μ.μ., και φτάνει στη Ν. Υόρκη/Newark στις 4:15 μ.μ. την ίδια ημέρα. Η πτήση επιστροφής, με κωδικό UA124, αναχωρεί από τη Ν. Υόρκη /Newark καθημερινά στις 5:50 μ.μ., και προσγειώνεται στην Αθήνα στις 10:30 π.μ. την επόμενη ημέρα (ώρες τοπικές). Η διάρκεια των πτήσεων είναι 11 ώρες προς τη Ν. Υόρκη και 9 ώρες και 40 λεπτά προς την Αθήνα.

Οι πτήσεις εκτελούνται από αεροσκάφος Boeing 767-300 με συνολικά 214 θέσεις –30 θέσεις- που γίνονται επίπεδα κρεβάτια – στη United Business First και 184 θέσεις στη United Economy, συμπεριλαμβανομένων 49 Economy Plus θέσεων με επιπλέον χώρο για τα πόδια και αυξημένο προσωπικό χώρο.

Οι πτήσεις από την Αθήνα έχουν υπολογισθεί να είναι βολικές χρονικά ώστε να συνδέονται από τη Νέα Υόρκη/Newark με ένα εκτενές δίκτυο πτήσεων σε προορισμούς σε όλη την αμερικανική ήπειρο. Η United πραγματοποιεί πτήσεις από το αεροδρόμιο  New York/Newark σε περισσότερους από 300 προορισμούς σε όλη τη Βόρεια, την Κεντρική και τη Νότια Αμερική, καθώς και την Καραϊβική, εκ των οποίων περισσότεροι από 100 εξυπηρετούνται χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς.

Η United διαθέτει το μεγαλύτερο κόμβο στη μητροπολιτική περιοχή της Ν. Υόρκης, στο αεροδρόμιο Newark Liberty International. Σε απόσταση μόλις 25 χιλιομέτρων από το Μανχάταν, το αεροδρόμιο προσφέρει την ταχύτερη επίγεια πρόσβαση σε πολλά σημεία της πόλης, όπως το AirTrain που καλύπτει τη διαδρομή προς το New York Penn Station στο κέντρο του Μανχάταν, σε χρόνο μικρότερο των 30 λεπτών.


Επιβάτες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών πριν από την πτήση τους με τη United Airlines για την απευθείας σύνδεση προς Νέα Υόρκη / Newark (26 Μαΐου).

Προϊόντα και Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της πτήσης
Η BusinessFirst της United προσφέρει υπηρεσίες superior business-class. Η θέση BusinessFirst (πτυσσόμενη κατά 180 μοίρες) μετατρέπεται σε κρεβάτι μήκους 1,90 μ., προσφέροντας ατομικό on-demand σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη touch-screen 39 εκατοστών. Η BusinessFirst περιλαμβάνει ανέσεις όπως υποδοχή για laptop, USB ports, ακουστικά που περιορίζουν το θόρυβο, προϊόντα περιποίησης δέρματος της μάρκας Cowshed, κουβέρτες πτήσης-“παπλώματα” και πλούσιο γεύμα “multi-course”, με το οποίο προσφέρεται κρασί.

Η United Economy προσφέρει φαγητό, αναψυκτικά, χυμούς, μπύρα και κρασί, τσάι, καφέ και πρόγραμμα ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης. Οι θέσεις περιλαμβάνουν προσαρμοζόμενο μαξιλαράκι κεφαλής και μόνιτορ 22,8 εκατοστών, το οποίο προσφέρει προσωπικό “on-demand” σύστημα ψυχαγωγίας.

Η United Economy Plus προσφέρει  έως 10 εκατοστά περισσότερο χώρο για τα πόδια.  Τοποθετημένες κοντά στο μπροστινό τμήμα της καμπίνας Economy, οι θέσεις προσφέρουν το επιπλέον πλεονέκτημα της ταχύτερης εξόδου από το αεροσκάφος κατά την άφιξη.

Στη φωτογραφία, η παραδοσιακή “υδάτινη αψίδα” καλωσορίζει την έναρξη της απευθείας πτήσης UA125 Αθήνα – Νέα Υόρκη / Newark της United Airlines (26 Μαΐου).

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/12/2022
08/12/2022
07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022