Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςH Virgin Atlantic ενισχύει τη θέση της στη Νέα Υόρκη
Το νέο δρομολόγιο θα εξυπηρετείται με αεροσκάφος Airbus

H Virgin Atlantic ενισχύει τη θέση της στη Νέα Υόρκη

Τέταρτη καθημερινή πτήση μεταξύ του αεροδρόμιου Heathrow του Λονδίνου και του JFK της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε η Virgin Atlantic Airways, από τις 28 Οκτωβρίου 2012.

Η Virgin Atlantic Airways ανακοίνωσε σήμερα την τέταρτη καθημερινή πτήση της μεταξύ του αεροδρόμιου Heathrow του Λονδίνου και του JFK της Νέας Υόρκης. Η νέα πρόσθετη πτήση θα αρχίσει στις 28 Οκτωβρίου και θα συμπληρώσει το υφιστάμενο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας μεταξύ των δύο πόλεων, επιτρέποντας στην Virgin Atlantic  να αξιοποιήσει τις ισχυρές επιδόσεις της  στο σημαντικό αυτό δρομολόγιο.
   
Το νέο δρομολόγιο, θα εξυπηρετείται με αεροσκάφος Airbus, με αριθμούς πτήσεων VS025 και VS026. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει ένας συνδυασμός πρωινών και βραδινών πτήσεων από τα δύο μεγάλα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης, προσφέροντας στους επιβάτες μια ευέλικτη πρόταση για ένα άνετο ταξίδι στην πόλη, προσφέροντας την καλύτερη επιλογή σύνδεσης από ποτέ.
 
Τα δρομολόγια προς δυτικά θα αναχωρούν καθημερινά από το Λονδίνο Heathrow Terminal 3 στις 19:00, με άφιξη στη Νέα Υόρκη λίγο μετά τις 22:00 (τοπική ώρα). Η πτήση της επιστροφής, θα πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της νύχτας, αναχωρώντας από το JFK της Νέας Υόρκης Terminal 4, με άφιξη στο Λονδίνο στις 20:00 (τοπική ώρα).
 
Το πρόγραμμα του νέου δρομολογίου θα προσφέρει στους διερχόμενους επιβάτες μεγαλύτερη ευελιξία, με πολύ καλή σύνδεση σε άλλα δρομολόγια της Virgin Atlantic, συμπεριλαμβανομένων των Δελχί, Ντουμπάι και πολλούς από τους προορισμούς της Αφρικής.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/09/2022
23/09/2022
22/09/2022
21/09/2022
20/09/2022
19/09/2022