Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςHOP!: Άμεση 'απογείωση' για τη νέα αεροπορική εταιρεία του ομίλου Air France
Αεροπορικές εταιρείες

HOP!: Άμεση 'απογείωση' για τη νέα αεροπορική εταιρεία του ομίλου Air France

Από τις 31 Μαρτίου 2013, η HOP! -αποτέλεσμα της συνέργιας μεταξύ των τριών περιφερειακών αεροπορικών εταιρειών του ομίλου Air France, Brit Air, Regional και Airlinair- θα λειτουργεί 530 καθημερινές πτήσεις σε 136 προορισμούς σε Γαλλία και Ευρώπη.

Η Air France αποκάλυψε το όνομα και την εμπορική δραστηριότητα της νέας περιφερειακής αεροπορικής της εταιρείας, HOP! Ένα αποτέλεσμα της συνέργιας μεταξύ των τριών περιφερειακών αεροπορικών εταιρειών του ομίλου Air France – Brit Air, Regional και Airlinair – η HOP! έχει ως στόχο να γίνει αεροπορική εταιρεία αναφοράς, στα διαπεριφερειακά δρομολόγια σε Γαλλία και Ευρώπη, με ανταγωνιστικές προσφορές, γρήγορα προσαρμοζόμενη στις αλλαγές της αγοράς και του ανταγωνισμού, για ταξίδια επαγγελματικά ή αναψυχής.

Από τις 31 Μαρτίου 2013, HOP! θα λειτουργεί 530 καθημερινές πτήσεις σε 136 προορισμούς σε Γαλλία και Ευρώπη.

Μια νέα αεροπορική για την Air France στο δίκτυο μικρών και μεσαίων αποστάσεων
Οι πτήσεις που εκτελούνται από τη HOP! ενσωματώνονται στη νέα οργάνωση του Ομίλου Air France. Στα πλαίσια του σχεδίου “Transform 2015”, ο όμιλος προέβη σε αναδιάρθρωση των μικρών και μεσαίων αποστάσεων δρομολογίων του, σε τρεις συμπληρωματικούς τομείς δραστηριότητας: την Air France, τη HOP και την Transavia France.

  • Η δραστηριότητα σε μικρές και μεσαίες αποστάσεις της Air France περιλαμβάνει πτήσεις της Air France που τροφοδοτούν το δίκτυο μακρινών αποστάσεων στο αεροδρόμιο-κόμβο Paris – Charles de Gaulle, υψηλό ποσοστό business πελατών σε Γαλλία και Ευρώπη, καθώς και πτήσεις που αναχωρούν από τις περιφερειακές τις βάσεις στη Μασσαλία, την Τουλούζη και τη Νίκαια.
  • Από το καλοκαίρι του 2013, η HOP! θα λειτουργήσει point-to-point πτήσεις από το αεροδρόμιο Paris-Orly και το εσωτερικό της δίκτυο, καθώς και πτήσεις προς το Paris-Charles de Gaulle, για λογαριασμό της Air France.
  • Ο τομέας “αναψυχή”, που αποτελεί ένα μεγάλο αναπτυξιακό κομμάτι, αντιπροσωπεύεται από την Transavia France, η οποία θα εκτελεί πτήσεις προς προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και τη Μεσόγειο από το Paris-Orly και τις περιφερειακές πόλεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024