Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Aegean φέρνει όλη την Ελλάδα ακόμη πιο κοντά με την ενέργεια elladakonta.gr
Αεροπορικές εταιρείες

Η Aegean φέρνει όλη την Ελλάδα ακόμη πιο κοντά με την ενέργεια elladakonta.gr

Μέσω του elladakonta.gr η Aegean έχει ως στόχο να φέρει όλη την Ελλάδα ακόμη πιο κοντά και να αποκαλύψει τους άγνωστους 'θησαυρούς' που κάνουν κάθε τόπο ξεχωριστό με πρωταγωνιστές πραγματικούς κατοίκους κάθε περιοχής.

Η Aegean δίνει την ευκαιρία στους επιβάτες της να γνωρίσουν ανθρώπους από κάθε γωνιά της Ελλάδας, να τους ρωτήσουν, αλλά και να μάθουν, όλα όσα θέλουν να γνωρίζουν για αγαπημένους ελληνικούς προορισμούς.

Μέσω του www.elladakonta.gr η Aegean έχει ως στόχο να φέρει όλη την Ελλάδα ακόμη πιο κοντά και να αποκαλύψει τους “άγνωστους θησαυρούς” που κάνουν κάθε τόπο ξεχωριστό με πρωταγωνιστές πραγματικούς κατοίκους κάθε περιοχής.

Πρώτος σταθμός η Χίος, όπου από την Παρασκευή, 3 Ιουνίου όλοι έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους, όσο απροσδόκητες και αν είναι, μέσω του elladakonta.gr. Ο Βαγγέλης που είναι αγρότης από τον Κάμπο, η κεραμίστρια Πηνελόπη και η Ευγενία που είναι επαγγελματίας ψαράς, και οι δύο από τα Μεστά, θα απαντήσουν με βίντεο, στο elladakonta.gr και στα Social Media της Aegean.

Υποβάλλοντας κάποιος ερώτηση, αυτόματα έχει την ευκαιρία να γίνει ένας από τους τρεις τυχερούς που θα κερδίσουν εισιτήρια για δύο άτομα για τη Χίο για να γνωρίσετε τα μυστικά του νησιού, αλλά και τους ντόπιους ακόμη καλύτερα, από κοντά.

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο μία σειράς ενεργειών της Aegean, που στόχο έχουν την στήριξη και ανάπτυξη της ελληνικής περιφέρειας, όχι μόνο μέσω της διασφάλισης της πλήρους κάλυψης του δικτύου εσωτερικού, αλλά και μέσω της υλοποίησης ενεργειών προς όφελος των τοπικών οικονομιών και κοινωνιών. Κάθε μήνα, τα αεροσκάφη της Aegean και της Olympic Air θα γεμίζουν με εικόνες, χρώματα, γεύσεις και αρώματα από έναν ή περισσότερους ελληνικούς προορισμούς.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024