Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Aegean προχωρά σε συμφωνία με την Viator της TripAdvisor
Αεροπορικές εταιρείες

Η Aegean προχωρά σε συμφωνία με την Viator της TripAdvisor

Η διαπραγμάτευση ενώνει δύο μεγάλες διεθνείς εταιρείες για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν και να βιώσουν το ταξίδι τους σαν να είναι ντόπιοι. Η Viator, online προμηθευτής εκδρομών, δραστηριοτήτων και περιήγήσεων σε αξιοθέατα του κόσμου, προσφέρει περισσότερες από 60.000 εκδρομές, δραστηριότητες και εμπειρίες σε 2.500 προορισμούς.

Η Aegean Αirlines, μέλος της Star Alliance, ξεκινά αποκλειστική συνεργασία με την Viator της TripAdvisor, παγκόσμιο προμηθευτή ξεναγήσεων, δραστηριοτήτων και περιήγήσεων σε αξιοθέατα, για να προσφέρει στους πελάτες της καλύτερες εμπειρίες.

Η Aegean τώρα πλέον πουλά τα προϊόντα της Viator μέσω υπηρεσίας “white label”. Η συμφωνία επιτρέπει στους χρήστες της Aegean να αναζητήσουν γρήγορα εκδρομές, αξιοθέατα και δραστηριότητες στον προορισμό τους, να διαβάσουν κριτικές και να κάνουν κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας της Aegean.

“Στην Aegean, αναζητούμε πάντα τρόπους για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας για να εκμεταλλευθούν στο έπακρο αυτά που τους προσφέρει ο προορισμός τους και η συνεργασία με την Viator υλοποιεί ακριβώς αυτό”, λέει ο κ. Ηλίας Μανδρούκας, διευθυντής Digital και Loyalty της αεροπορικής εταιρείας. “Μέσα από τη νέα εταιρική συμφωνία, η Aegean παρέχει στους πελάτες της πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων, από παραδοσιακές περιηγήσεις μέχρι μοναδικές τοπικές δραστηριότητες, για να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία”.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Aegean και να παρέχουμε στους πελάτες της πρόσβαση στην εκτενέστατη και ολοένα αυξανόμενη μας λίστα εκδρομών και δραστηριοτήτων μας σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Ben Drew, αντιπρόεδρος επιχειρηματικής ανάπτυξης της Viator.

Η συμφωνία ενώνει δύο μεγάλες διεθνείς εταιρείες, για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν και να βιώσουν το ταξίδι τους σα να είναι ντόπιοι. Η Viator, ο μεγαλύτερος online προμηθευτής εκδρομών, δραστηριοτήτων και περιήγήσεων σε αξιοθέατα του κόσμου, προσφέρει περισσότερες από 60.000 εκδρομές, δραστηριότητες και εμπειρίες σε 2.500 προορισμούς. Η Aegean είναι η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία, με 12,5 εκατ. επιβάτες το 2016 και πτήσεις σε 145 προορισμούς 40 διαφορετικών χωρών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024