Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Air Austral διόρισε την Goldair ως γενικό αντιπρόσωπο πωλήσεών της στην Ελλάδα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Air Austral διόρισε την Goldair ως γενικό αντιπρόσωπο πωλήσεών της στην Ελλάδα

Η Air Austral εκτελεί προγραμματισμένα δρομολόγια από τη Ρεϋνιόν προς τη μητροπολιτική Γαλλία, τον Μαυρίκιο, τη Μαγιότ, τη Μαδαγασκάρη, τις Κομόρες, τις Σεϋχέλλες, τη Νότια Αφρική, την Ταϊλάνδη και την Ινδία.

Η Air Austral, γαλλική αεροπορική εταιρεία με έδρα το νησί Ρεϋνιόν στον Ινδικό Ωκεανό, ανακοίνωσε ότι διόρισε την Goldair ως γενικό αντιπρόσωπο πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα. Η Air Austral εκτελεί προγραμματισμένα δρομολόγια από τη Ρεϋνιόν προς τη μητροπολιτική Γαλλία, τον Μαυρίκιο, τη Μαγιότ, τη Μαδαγασκάρη, τις Κομόρες, τις Σεϋχέλλες, τη Νότια Αφρική, την Ταϊλάνδη και την Ινδία.

Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την αναγνώριση της Air Austral στην Ελλάδα και να κατευθύνει την ανάπτυξη των πωλήσεων σε όλη την ελληνική αγορά, με ιδιαίτερη έμφαση στα θαλάσσια ταξίδια, σηματοδοτώντας την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας και εκπροσώπησης πωλήσεων της Air Austral στην ελληνική επικράτεια. Η Goldair είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόλογους οργανισμούς στον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού στην ελληνική αγορά. Ο ρόλος της ως GSA είναι να οικοδομήσει την παρουσία της Air Austral στην Ελλάδα διεξάγοντας αποτελεσματικές και στρατηγικές εμπορικές δραστηριότητες για την καθιέρωση και ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας της Air Austral στην τοπική αγορά, εστιάζοντας παράλληλα στη μεγιστοποίηση των εσόδων από τις πωλήσεις εισιτηρίων μέσω της ελληνικής αγοράς.

Ο Jean-Marc Grazzini, αναπλ. γενικός διευθυντής εμπορικών υποθέσεων της Air Austral δήλωσε: “Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που ξεκινάμε τη νέα μας συνεργασία με την Goldair ως GSA μας στην Ελλάδα Η ισχυρή φήμη και ο επαγγελματισμός τους θα βοηθήσουν την Air Austral να αναπτύξει την παρουσία της στην ελληνική αγορά και ιδιαίτερα όσον αφορά στην θαλάσσια κυκλοφορία στον Ινδικό Ωκεανό”.

Ο αναπλ. διευθύνων σύμβουλος της Goldair, κ. Νίκος Σοφιάδης, είπε: “Θα ήθελα να καλωσορίσω θερμά την Air Austral στην ‘οικογένεια’ της Goldair. Είμαστε περήφανοι που επισφραγίστηκε μια κρίσιμη συνεργασία. Στόχος μας είναι να εργαστούμε χέρι-χέρι για να διασφάλιση της μέγιστης έκθεσης της Air Austral στην ελληνική επικράτεια, ενίσχυση της παρουσίας της και αύξηση των πωλήσεων στην περιοχή μας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024