Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Air France KLM και η Travelport υπογράφουν διεθνές συμφωνητικό πλήρους συνεργασίας
Αερομεταφορές

Η Air France KLM και η Travelport υπογράφουν διεθνές συμφωνητικό πλήρους συνεργασίας

Το Συμφωνητικό πλήρους συνεργασίας μεταξύ Air France KLM και Travelport θα περιλαμβάνει τις παρεπόμενες υπηρεσίες και νέα περιεχόμενα HOP!

Η Travelport, πρωτοπόρος πάροχος λύσεων επεξεργασίας κρίσιμων συναλλαγών και δεδομένων προς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην παγκόσμια βιομηχανία ταξιδίων και η Air France KLM, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο, ανακοινώνουν  από κοινού ένα νέο, πολυετές παγκόσμιο συμφωνητικό που παρέχει στους χρήστες της Travelport πλήρη πρόσβαση.

Tο συμφωνητικό περιλαμβάνει και παρεπόμενες υπηρεσίες όπως είναι η Economy Comfort και η Seat Plus. Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που χρησιμοποιούν την Travelport θα αποκτήσουν επίσης πρόσβαση σε όλα τα αρχεία του νέου περιφερειακού μεταφορέα της Air France, HOP!.

Ο διευθυντής Συστημάτων Διανομής της Air France KLM, Olivier Hours, σχολίασε: “Η Travelport είναι ένας σημαντικός εταίρος διανομής για την Air France και την KLM και προσβλέπουμε σε μια στενή συνεργασία, ιδιαίτερα υλοποιώντας προοδευτικά τα προϊόντα επιλογής”.

“Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που πετύχαμε μια αμοιβαία ωφέλιμη, εφ’όλης της ύλης συμφωνία με την Air France KLM”, είπε ο Robin Ranken, διευθυντής Προμηθειών Ευρώπης της Travelport. “Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την Air France, KLM και HOP  για να διανείμουμε τα προϊόντα τους με τον τρόπο που επιθυμούν, είτε αυτό είναι νέες επιλογές εμπορευματιμού ή νέο περιεχόμενο”.

Με παρουσία σε πάνω από 170 χώρες, περίπου 3.500 υπαλλήλους και πάνω από 2 δισ. δολ. καθαρό εισόδημα το 2012, η Travelport περιλαμβάνει τη διάθεση των παγκοσμίων συστημάτων διανομής (GDS), τα οποία διαθέτουν το Galileo και τις φίρμες της Worldspan, την υπηρεσία αεροπορικών επιχειρηματικών λύσεων “Airline IT Solutions” και μια πλειάδα κοινοπραξιών στο eNett των οποίων είναι ιδιοκτήτης.

Στη φωτογραφία, ο Robin Ranken, διευθυντής Προμηθειών Ευρώπης της Travelport.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024