Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Air Serbia τιμήθηκε με το βραβείο Airline Market Leader 2017 στη Νέα Υόρκη
Αεροπορικές εταιρείες

Η Air Serbia τιμήθηκε με το βραβείο Airline Market Leader 2017 στη Νέα Υόρκη

Η συντακτική επιτροπή του ATW επέλεξε την Air Serbia ως τον Airline Market Leader 2017, σε αναγνώριση των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της, καθώς και των επιτυχημένων επιχειρηματικών στρατηγικών που έχει εφαρμόσει για να διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές της στη ΝΑ Ευρώπη, να επεκτείνει το δίκτυό της, τα έσοδα της, τη βάση των πελατών της και την αναγνωρισιμότητα του εμπορικού της ονόματος.

Η Air Serbia, ο εθνικός αερομεταφορέας της Σερβίας, τιμήθηκε με το βραβείο Airline Market Leader 2017, στην ετήσια τελετή απονομής των βραβείων Air Transport World (ATW), που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου 2017, στη Νέα Υόρκη.

Η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε ως αναγνώριση της εντυπωσιακής πορείας της Air Serbia από το ξεκίνημά της, το 2013, έως την πραγματοποίηση της υπερατλαντικής πτήσης προς τη Νέα Υόρκη τον Ιούνιο του 2016.

Το βραβείο παρέλαβε ο Dane Kondic, διευθύνων σύμβουλος της Air Serbia, στο εορταστικό δείπνο που πραγματοποιήθηκε στο JW Marriott Essex House.

Η Karen Walker, αρχισυντάκτρια του ATW, δήλωσε: “Το όραμα της Air Serbia ήταν να καθιερωθεί ως η αεροπορική εταιρεία που ενσωματώνει το σύγχρονο πνεύμα της χώρας της και προσφέρει στους επιβάτες της μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού, η οποία  περιλαμβάνει την υπηρεσία internet, Wi-Fly, το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, Elevate Play και την υπηρεσία φροντίδας των παιδιών κατά τη διάρκεια της πτήσης, Sky Au Pair.

Αυτές οι καινοτομίες και η έναρξη των απευθείας πτήσεων προς τη Νέα Υόρκη το 2016, έκαναν την Air Serbia τον αδιαμφισβήτητο νικητή του βραβείου ATW Airline Market Leader Award. Είμαστε ευτυχείς  πού προσφέρουμε το βραβείο αυτό στον Dane και την ομάδα του εδώ στη Νέα Υόρκη,  όπου ξαναδημιουργήθηκε μια νέα υπερατλαντική αγορά”.

Ο Dane Kondic δήλωσε: “Ο στόχος μας στο ξεκίνημα της Air Serbia  ήταν να γίνουμε η κορυφαία αεροπορική εταιρεία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Αυτό το βραβείο του ATW αποδεικνύει την επιτυχία μας στην υλοποίηση  αυτού του οράματος. Εστιάζοντας στην παροχή των καλύτερων προιόντων και υπηρεσιών στην κατηγορία τους, εμπνευσμένοι από τη σερβική φιλοξενία, γρήγορα καταφέραμε να καθιερώσουμε την Air Serbia ως μια αεροπορική εταιρία που διαφέρει. Το γεγονός ότι είμαστε η πρώτη αεροπορική εταιρία στην περιοχή που λαμβάνει ένα τέτοιο διεθνές βραβείο, με κάνει ακόμη πιο περήφανο για την ομάδα μας”.

Ο Sinisa Mali, δήμαρχος της πόλης του Βελιγραδίου και Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Air Serbia, δήλωσε: “Το βραβείο του ATW αποτελεί αναγνώριση για την  επιτυχία του οράματός μας, να δημιουργήσουμε έναν πετυχημένο, ανταγωνιστικό εθνικό αερομεταφορέα στη Σερβία.

H Air Serbia εκπλήρωσε τους στόχους μας και ακόμη περισσότερους, μεταφέροντας έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών στη χώρα μας, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη του Τουρισμού και συμβάλλοντας δυναμικά στην ανάπτυξη της οικονομίας μας. Γίνεται ολοένα και δυνατότερη και είμαστε σίγουροι για το μέλλον της”.

Ο James Hogan είπε: “Είμαι ευτυχής που βλέπω την Air Serbia να χαίρει τέτοιας υψηλής αναγνώρισης από συναδέλφους επαγγελματίες του κλάδου. Με έμφαση στην παροχή της καλύτερης ταξιδιωτικής εμπειρίας στους πελάτες, είτε μέσω της επέκτασης του δικτύου της προς τις Η.Π.Α, είτε εισάγοντας νέες υπηρεσίες , η Air Serbia καθιέρωσε σε μικρό χρονικό διάστημα το όνομά της σε διεθνές επίπεδο.

Η επιτυχία της Air Serbia είναι επιπλέον ένα σαφές παράδειγμα του σημαντικού οφέλους που της επέφερε η συμμετοχή της στο πρόγραμμα  Etihad Airways Partner, χωρίς την οποία, πολλές από αυτές τις επιτυχίες και επιτεύγματα δεν θα ήταν δυνατά”.

Η συντακτική επιτροπή του ATW επέλεξε την Air Serbia ως τον Airline Market Leader 2017, σε αναγνώριση των καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών της, καθώς και των επιτυχημένων επιχειρηματικών στρατηγικών που έχει εφαρμόσει για να διαφοροποιηθεί από τους ανταγωνιστές της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, να επεκτείνει το δίκτυό της, τα έσοδα της, τη βάση των πελατών της και την αναγνωρισιμότητα του εμπορικού της ονόματος.

Τον Ιούνιο του 2016, η Air Serbia έγινε η μοναδική αεροπορική εταιρία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που πραγματοποιεί υπεραντλαντικό ταξίδι με απευθείας πτήση προς τη Νέα Υόρκη, με Airbus A330, τον μεγαλύτερο τύπο αεροσκάφους που χρησιμοποιείται από οποιονδήποτε αερομεταφορέα της περιοχής.

Από την ίδρυσή του το 1974, το Air Transport World είναι ένα έγκυρο εμπορικό όνομα στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, που εξυπηρετεί τις ανάγκες του ευρύτερου χώρου των αερομεταφορών παγκοσμίως. Γνωστοί για την ενημερωτική κάλυψη της αεροπορικής βιομηχανίας και τις αναλύσεις σχετικά με τις τάσεις των αερομεταφορών, οι συντάκτες του έχουν προταθεί για  σχεδόν κάθε βραβείο στην δημοσιογραφία του αεροπορικού κλάδου.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024