Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Air Seychelles και η Air France υπέγραψαν Μνημόνιο Συμφωνίας
Αεροπορικές εταιρείες

Η Air Seychelles και η Air France υπέγραψαν Μνημόνιο Συμφωνίας

Το Μνημόνιο θέτει τα θεμέλια για μια εμπορική συμφωνία που θα προσφέρει μια σειρά από οφέλη τόσο για τις αεροπορικές εταιρείες όσο και τους πελάτες τους, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων κοινού κωδικού μεταξύ της Air France και της Air Seychelles στα αντίστοιχα δίκτυα και εξαγορά και οφέλη αναγνώρισης αεροπορικών μιλίων για τους τακτικούς επιβάτες.

H Air Seychelles και η Air France υπέγραψαν πρόσφατα Μνημόνιο Συμφωνίας (MoU), εγκαινιάζοντας την απαρχή μιας νέας εποχής για την εμπορική συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων.

Η συμφωνία υπεγράφη κατά τη διάρκεια συνεδρίασης στο Aix en Provence στη Γαλλία μεταξύ του Joel Morgan, υπουργού Εξωτερικών και Μεταφορών και πρόεδρου της Air Seychelles και του Frederic Gagey, πρόεδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Air France.

Το Μνημόνιο θέτει τα θεμέλια για μια εμπορική συμφωνία που θα προσφέρει μια σειρά από οφέλη τόσο για τις αεροπορικές εταιρείες όσο και τους πελάτες τους, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων κοινού κωδικού μεταξύ της Air France και της Air Seychelles στα αντίστοιχα δίκτυα, εξαγορά και οφέλη αναγνώρισης αεροπορικών μιλίων για τους τακτικούς επιβάτες, τεχνική συνεργασία, καθώς και συνέργιες στην μεταφορά φορτίων, οι οποίες υπόκεινται σε ρυθμιστικές εγκρίσεις.

Ο υπουργός κ. Morgan δήλωσε ότι το Μνημόνιο ήταν μια σημαντική εξέλιξη που θα υποστηρίξει την έναρξη μιας απευθείας σύνδεσης, τρεις φορές την εβδομάδα, με την γαλλική πρωτεύουσα από την 1η Ιουλίου 2015.

“Αυτή η νέα εποχή συνεργασίας είναι αποτέλεσμα της διμερούς συνάντησης μεταξύ του Προέδρου Michel και του Πρόεδρου Hollande που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου αποφασίστηκε ότι οι άμεσες συνδέσεις μεταξύ Γαλλίας και Σεϋχελλών ήταν μια αναγκαιότητα.

Η ανανεωμένη συνεργασία με την Air France είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Air Seychelles και αποτελεί ένα βασικό πυλώνα της στρατηγικής μας για την περαιτέρω ανάπτυξη αφίξεων τουριστών από τη Γαλλία, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης. Είναι κάτι που έχουμε εργαστεί πολύ σκληρά για να το επιτύχουμε.

Το Μνημόνιο συνεργασίας που έχω υπογράψει, θα συνεχίσει να προσφέρει στις ήδη εξαίρετες σχέσεις μεταξύ των Σεϋχελλών και της Γαλλίας και θα ενισχύσει παράλληλα την επιχειρηματικότητα μεταξύ των δύο χωρών”, δήλωσε ο υπουργός κ. Morgan.

Ο κ. Manoj Papa, διευθύνων σύμβουλος της Air Seychelles, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία μας με την Air France, η οποία αντιπροσωπεύει μια κοινή δέσμευση για την οικοδόμηση της αγοράς επιβατών και εμπορευμάτων μεταξύ των Σεϋχελλών και της Γαλλίας”.

Ο κ. Gagey, ανέφερε σχετικά: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας με την Air Seychelles, η οποία θα παρέχει στους επισκέπτες βελτιωμένη πρόσβαση μεταξύ της Γαλλίας και του αρχιπελάγους των Σεϋχελλών. Μέσω αυτού του μνημονίου συνεργασίας, μπορούμε να διερευνήσουμε  κοινές ευκαιρίες οι οποίες θα παρέχουν στους επαγγελματίες και στους ταξιδιώτες αναψυχής μια απαράμιλλη εμπειρία και επιπροσθέτως θα συμβάλουν στην ευμάρεια μας”.

Τον Ιούλιο του 2014, οι Air Seychelles εγκαινίασαν δύο εβδομαδιαία δρομολόγια μεταξύ των Σεϋχελλών και της Γαλλία με ενδιάμεσο σταθμό το Άμπου Ντάμπι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024