Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Air Transat επιστρέφει στην Αθήνα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Air Transat επιστρέφει στην Αθήνα

Η Air Transat επιστρέφει στο Αεροδρόμιο Αθηνών 'Ελευθέριος Βενιζέλος' με απευθείας πτήσεις από/προς Καναδά.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών υποδέχεται την Air Transat πίσω στην Ελλάδα. Οι πτήσεις θα είναι εποχικές από τo αεροδρόμιο του Μόντρεαλ και του Τορόντο από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2022.

Η Air Transat θα εκτελεί τις πτήσεις με αεροσκάφος τύπου Airbus 330-200 που διαθέτει περισσότερες από 330 θέσεις σε Club και Eco.

Η Air Transat ονομάστηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία αναψυχής στον κόσμο με βάση τα βραβεία Skytrax World Airline Awards, και δεσμεύεται να κάνει την πτήση ασφαλή και άνετη, παρέχοντας την απόλυτη ποιότητα ταξιδιού σε όλους τους επιβάτες. Οι απευθείας πτήσεις της Air Transat από Αθήνα προς Μόντρεαλ και Τορόντο θα παρέχουν στους επιβάτες από την Ελλάδα απευθείας σύνδεση με τον Καναδά και όχι μόνο.

Ο Joseph Adamo, Chief Sales and Marketing Officer της Transat δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επανεκκινήσουμε τις πτήσεις μας μεταξύ Ελλάδας και Καναδά. Γνωρίζουμε ότι είτε οι ταξιδιώτες πηγαίνουν διακοπές είτε να συναντήσουν αγαπημένα πρόσωπα, εκτιμούν πραγματικά την ευκολία της απευθείας πτήσης στον τελικό προορισμό τους, ειδικά στα αεροσκάφη του σύγχρονου στόλου μας και μέσω της παγκοσμίου φήμης πτητικής μας εμπειρίας”.

Ο κ. Ντίνος Φραντζεσκάκης, περιφερειακός διευθυντής του Discover the World για Ελλάδα και Κύπρο, δήλωσε: “Η Air Transat, καλύτερη αεροπορική εταιρεία αναψυχής στον κόσμο για το 2021, με απευθείας πτήσεις προς τις μεγάλες πόλεις του Καναδά, Μόντρεαλ και Τορόντο, αποτελεί μια εξαιρετική ποιοτική επιλογή σε όλα τα τμήματα της αγοράς σε Ελλάδα και Κύπρο για να επισκεφθούν και να εξερευνήστε τον πιο φιλικό προορισμό στον κόσμο, τον Καναδά. Ακόμη, οι Ελληνοκαναδοί θα μπορούν να επισκέπτονται απρόσκοπτα τους συγγενείς τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Καναδά, πετώντας απευθείας από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024