Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ airBaltic εγκαινίασε νέο δρομολόγιο Ρίγα – Λάρνακα, Κύπρος
Αεροπορικές εταιρείες

Η airBaltic εγκαινίασε νέο δρομολόγιο Ρίγα – Λάρνακα, Κύπρος

Η airBaltic θα πετά από τη Ρίγα προς τη Λάρνακα μια φορά την εβδομάδα το Σάββατο, ενώ η πτήση της επιστροφής από τη Λάρνακα προς Ρίγα θα εκτελείται νωρίς το πρωί της Κυριακής, για να εξυπηρετούνται οι συνδέσεις μεταξύ πτήσεων.

Στις 6 Απριλίου 2013, η αεροπορική εταιρεία της Λετονίας airBaltic εγκαινίασε ένα νέο δρομολόγιο από την πρωτεύουσα της Λεττονίας, Ρίγα, προς το τουριστικό θέρετρο της Λάρνακας, στην Κύπρο. Το νέο δρομολόγιο της airBaltic θα προσφέρει ένα άνετο ταξίδι μεταξύ των δύο αεροδρομίων, αλλά και επιπλεον, σε προορισμούς στις χώρες της Βαλτικής, τη Σκανδιναβία, τη Ρωσία και την Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών (CIS).

Η airBaltic θα πετά από τη Ρίγα προς τη Λάρνακα μια φορά την εβδομάδα το Σάββατο, ενώ η πτήση της επιστροφής από τη Λάρνακα προς Ρίγα θα εκτελείται νωρίς το πρωί της Κυριακής, για να εξυπηρετούνται οι συνδέσεις μεταξύ πτήσεων. Οι επιβάτες θα επιβιβάζονται σε ένα Boeing 737 για την πτήση που θα διαρκεί 3 ώρες και 50 λεπτά.

Η airBaltic εξυπηρετεί 60 προορισμούς από την έδρα της στη Ρίγα της Λετονίας. Η airBaltic προσφέρει βολικές συνδέσεις μέσω του βορείου κόμβου στη Ρίγα στο δίκτυό της που εκτείνεται στην Ευρώπη, τη Σκανδιναβία, τη Ρωσία, τη CIS και τη Μέση Ανατολή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024