Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Airbus ενισχύει τις επιχειρηματικές υπηρεσίες της με την απόκτηση της Navtech
Αερομεταφορές

Η Airbus ενισχύει τις επιχειρηματικές υπηρεσίες της με την απόκτηση της Navtech

Η Navtech θα συνδεθεί στο δίκτυο της Airbus για να αυξήσει τις λύσεις πτητικής λειτουργίας.

Η Airbus προχώρησε σε συμφωνία για την εξαγορά του 100% των μετοχών του ομίλου Navtech, ένος κορυφαίου παγκόσμιου πάροχου πτητικών επιχειρησιακών λύσεων. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς τελεί υπό τις συνήθεις ρυθμιστικές εγκρίσεις για τέτοιου είδους συναλλαγές. Η Navtech εξυπηρετεί περισσότερους από 400 πάροχους αεροπορικών υπηρεσιών και αεροπορικών δρομολογίων πελάτες παγκοσμίως, με μια σειρά προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών flight bag λύσεις (EFB), αεροναυτικών χαρτών, λύσεις για δεδομένα πλοήγησης, τον σχεδιασμό πτήσης, των επιδόσεων του αεροσκάφους και λύσεις σχεδιασμού του πληρώματος.

H Navtech αποφέρει ετήσια έσοδα της τάξης των 42 εκατ. δολ. και απασχολεί πάνω από 250 υπαλλήλους, που κυρίως βρίσκονται στο Waterloo του Καναδά, και στο Hersham και Cardiff στην Ουαλία του Ηνωμένου Βασίλειου.

Ο Fabrice Brégier, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Airbus, δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Navtech στην εταιρεία μας και που εντάσσουμε στο χαρτοφυλάκιο μας τον ειδικό σε λύσεις τεχνογνωσίας αεροσκαφών. Η εξαγορά αυτή αποτελεί περαιτέρω επιβεβαίωση της Airbus που διαρκώς αναζητεί την ανάπτυξη ψηφιακών στρατηγικών υπηρεσιών, και αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την εξυπηρέτηση μας για τους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες”.

Ο Andrew Snyder, πρόεδρος της Navtech και διευθύνων σύμβουλος του μεγαλύτερου μετόχου της Navtech – η Cambridge Information Group, είπε: “Η Navtech είναι μία μοναδική καινοτόμος εταιρεία με αξιόλογα προϊόντα που δημιουργήθηκε από ειδικούς του χώρου” και πρόσθεσε: “Με τη δέσμευσή της να πάει την διεθνή αεροπορική βιομηχανία μπροστά. Η Αirbus προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον για την Navtech για περαιτέρω ανάπτυξη. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το νέο μέλλον που περιμένει την Navtech ως μέρος της οικογένειας Airbus”.

Ο Laurent Martinez, αντιπρόεδρος Υπηρεσιών της Airbus, πρόσθεσε: “Συνδέοντας της Navtech την εμπειρία με το δίκτυο υπηρεσιών της Airbus θα μας δώσει τη δυνατότητα να είμα-στε πιο είναι καινοτόμοι, διαφοροποιώντας το φάσμα των υπηρεσιών μας και των λειτουργιών των λύσειων πτήσεων, παρέχοντας ταυτόχρονα μεγαλύτερη ευελιξία στους πελάτες μας”.

Ο Mike Hulley, διευθύνων σύμβουλος της Navtech, δήλωσε: “Η υπογραφή της συμφωνίας αυτής με την Airbus είναι εξαιρετική είδηση για τις ομάδες Navtech, που γίνονται μέρος μίας εταιρίας διεθνούς εμβέλειας, παρέχοντάς στους ανθρώπους μας  πρόσβαση σε νέες αγορές, αξιοποιώντας την συμπληρωματική εμπειρία στις αερομεταφορές. Οι πελάτες μας θα επωφεληθούν από τις καινοτομίες και τη βελτίωση της εμπειρίας τους με τις ψηφιακές υπηρεσίες πτητικών λειτουργιών”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024