Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ AirSeychelles και η airberlin υπέγραψαν ιστορικής σημασίας Συμφωνία Κοινού Κωδικού
Αεροπορικές εταιρείες

Η AirSeychelles και η airberlin υπέγραψαν ιστορικής σημασίας Συμφωνία Κοινού Κωδικού

Η AirSeychelles θα τοποθετήσει τον κωδικό HM σε τέσσερις από τις καθημερινές μετ’επιστροφής πτήσεις της airberlin μεταξύ Άμπου Ντάμπι, Βερολίνου και Ντίσελντορφ.

Η AirSeychelles, ο εθνικός αερομεταφορέας της Δημοκρατίας των Σεϋχελλών και η airberlin, η έβδομη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, υπέγραψαν ιστορικής σημασίας Συμφωνία Κοινού Κωδικού, επιτρέποντας στους επιβάτες των δύο αεροπορικών να ταξιδεύουν απρόσκοπτα μεταξύ Γερμανίας και Σεϋχελλών μέσω Άμπου Ντάμπι.

Αρχικά στη συμφωνία, η AirSeychelles θα τοποθετήσει τον κωδικό HM σε τέσσερις από τις καθημερινές μετ’επιστροφής πτήσεις της airberlin μεταξύ Άμπου Ντάμπι, Βερολίνου και Ντίσελντορφ. Οι τέσσερις εβδομαδιαίες διασυνδέσεις στη Γερμανία έρχονται να συμπληρώσουν τις 26 υπάρχουσες εβδομαδιαίες συνδέσεις κοινού κωδικού της Etihad Airways στη Φρανκφούρτη, στο Μόναχο και στο Ντίσελντορφ.

Από την πλευρά της, η airberlin θα τοποθετήσει τον κωδικό ΑΒ σε τέσσερις εβδομαδιαίες μετ’επιστροφής πτήσεις της AirSeychelles από τις Σεϋχέλλες προς το Άμπου Ντάμπι, συμπληρώνοντας στις τέσσερις υπάρχουσες συνδέσεις κοινού κωδικού προς Σεϋχέλλες. Με αυτή τη συμφωνία κοινού κωδικού η airberlin και η Etihad Airways προσφέρουν στους επιβάτες καθημερινή σύνδεση μεταξύ Γερμανίας και Μαχέ, του μεγαλύτερου νησιού των Σεϋχελλών.

Η airberlin και η AirSeychelles είναι μέλη της στρατηγικής συμμαχίας μετοχικού κεφαλαίου της Etihad Airways καθώς ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων διατηρεί ποσοστό 40% στην AirSeychelles και 29,21% στην airberlin.

Η νέα συμφωνία κοινού κωδικού θα προσφέρει στους επιβάτες από Ευρώπη άμεση πρόσβαση σε συνολικά 38 πτήσεις την εβδομάδα στις Σεϋχέλλες από τέσσερις γερμανικές πόλεις-κόμβους (Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη και Μόναχο).

Ο συνολικός αριθμός των εβδομαδιαίων πτήσεων μεταξύ Γερμανίας και Σεϋχελλών θα αυξηθεί σε 54 ενώ το νέο πρόγραμμα δρομολογίων της Etihad Airways με την AirSeychelles θα ισχύσει από τις 24 Μαρτίου 2013.

Η συνεργασία μεταξύ airberlin και AirSeychelles επιτρέπει στους επιβάτες των αεροπορικών να ταξιδέψουν μέσω Άμπου Ντάμπι με ένα μόνο εισιτήριο καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους.

Ο Cramer Ball, διευθύνων σύμβουλος της AirSeychelles, δήλωσε: “Το 2012 περισσότεροι από 28.000 Γερμανοί τουρίστες επισκέφθηκαν τις Σεϋχέλλες, παρουσιάζοντας 20% αύξηση σε σύγκριση με το 2011. Η Γερμανία είναι μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων αγορών για τις Σεϋχέλλες καθιστώντας αυτές τις νέες εναέριες συνδέσεις, ζωτικής σημασίας για τον τουρισμό, τον πιο σημαντικό κλάδο της χώρας.

Η διψήφια αύξηση συνάδει με το όραμα της κυβέρνησης των Σεϋχελλών για ένα εθνικό αερομεταφορέα που συνδέει τις Σεϋχέλλες με σημαντικές αγορές ενώ παράλληλα προσφέρει κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες με το μοναδικό αίσθημα ζεστασιάς της χώρας”.

Είμαστε σίγουροι πως οι νέες συνδέσεις και η απρόσκοπτη εμπειρία πτήσης θα προσελκύσει Γερμανούς επιβάτες και θα προσδώσει νέα πηγή κέρδους, συνεχίζοντας την πρόοδο της AirSeychelles για βιώσιμη κερδοφορία.

Η συνεργασία μας με τον κατά 40% μέτοχο μας, Etihad Airways, οδηγεί σε νέα ανάπτυξη καθώς κεφαλαιοποιούμε όχι μόνο οικονομίες κλίμακας αλλά και σχέσεις με άλλες αεροπορικές. Μέσω της Etihad Airways εντοπίζουμε συνεργάτες που μπορούν να συμβάλλουν στην παγκόσμια επέκταση της AirSeychelles, με την airberlin να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα”.

Ο Wolfgang Prock-Schauer, διευθύνων σύμβουλος της airberlin, συμπλήρωσε: “Η συμφωνία κοινού κωδικού με την AirSeychelles είναι εξίσου σημαντική για την airberlin για πολλούς λόγους. Καταρχάς το δίκτυó μας γίνεται περισσότερο ελκυστικό αφού αυξάνεται ο αριθμός των εβδομαδιαίων συνδέσεων κοινού κωδικού στις Σεϋχέλλες. Επιπλέον, αυτή η νέα συνεργασία αποδεικνύει τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει η συνεργασία με την Etihad Airways σχετικά με κοινές ενέργειες μάρκετινγκ στο δίκτυο και τη στοχευμένη χρήση συνεργιών σε όλους τους τομείς”.

Με την επιφύλαξη ρυθμιστικών εγκρίσεων, οι αεροπορικές εταιρείες σχεδιάζουν να επεκτείνουν το εύρος της συμφωνίας κοινού κωδικού ώστε να συμπεριλάβουν περισσότερους προορισμούς στα δίκτυά τους και να υλοποιήσουν αμοιβαία οφέλη στα προγράμματα τακτικών επιβατών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024