Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Amadeus και η IAG υπογράφουν νέα μακρόχρονη συμφωνία περιεχομένου
Τεχνολογία

Η Amadeus και η IAG υπογράφουν νέα μακρόχρονη συμφωνία περιεχομένου

Η νέα συμφωνία μεταξύ Amadeus – IAG θα διασφαλίσει ότι τα συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν πλήρη πρόσβαση σε ένα ολοκληρωμένο εύρος τιμών, δρομολογίων και διαθεσιμότητας για τις British Airways, Iberia και Iberia Express.

Η Amadeus υπέγραψε μια νέα μακρόχρονη συμφωνία περιεχομένου με την International Airlines Group (IAG), έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο.

Η συμφωνία, η οποία καλύπτει τις British Airways, Iberia και Iberia Express, επιτρέπει στους συνεργάτες της Amadeus να συνεχίσουν να επωφελούνται έχοντας πρόσβαση στο ίδιο επίπεδο τιμών, διαθεσιμότητας και λειτουργικότητας, όπως και πριν.

“Το να καταλήξουμε σε μια νέα συμφωνία περιεχομένου με την IAG ήταν σαφέστατα μια προτεραιότητα για την Amadeus εδώ και καιρό, ούτως ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι συνεργάτες μας θα είναι σε θέση να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση στις πτήσεις της British Airways, της Iberia και της Iberia Express”, σχολίασε ο κ. Holger Taubmann, ανώτατος εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Τμήματος Διανομής της Amadeus. Και συνεχίζει: “Για αυτό είμαστε ευτυχείς που φτάσαμε σε συμφωνία με την IAG και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την μακρόχρονη και επιτυχημένη σχέση μας για πολλά ακόμη χρόνια”.

“Δεσμευόμαστε πλήρως για την υποστήριξη του καναλιού των ταξιδιωτικών γραφείων και χαιρόμαστε που καταλήξαμε σε μια μακρόχρονη συνεργασία με την Amadeus”, δήλωσε η κα Silvia Cairo, Επικεφαλής του Τμήματος Εμπορικής Πολιτικής και Σχεδιασμού της IAG.

“Διαθέτουμε μια μακρόχρονη σχέση με την Amadeus και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε ακόμη πιο στενά με τους χρήστες της τα επόμενα χρόνια”.

Η Amadeus παίζει έναν καθοριστικό ρόλο στον τομέα της διανομής εξασφαλίζοντας παγκόσμια πρόσβαση σε ταξιδιωτικά γραφεία σε όλο τον κόσμο. Σήμερα το 80% των κρατήσεων της Amadeus σε παγκόσμιο επίπεδο πραγματοποιούνται σε αεροπορικές εταιρείες με τις οποίες η εταιρεία διατηρεί συμφωνία διανομής.  

Η Amadeus είναι ένας κορυφαίος πάροχος προηγμένων τεχνολογικών λύσεων για την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία. Οι πελάτες της περιλαμβάνουν παρόχους ταξιδιωτικών υπηρεσιών (π.χ. αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, σιδηροδρομικές  και ακτοπλοϊκές εταιρείες, κλπ), πωλητές ταξιδιωτικών υπηρεσιών (ταξιδιωτικά γραφεία και ιστοσελίδες) και αγοραστές ταξιδιωτικών υπηρεσιών (επιχειρήσεις και εταιρείες διαχείρισης ταξιδιών).  

Η IAG, η οποία σχηματίστηκε τον Ιανουάριο του 2011, είναι η μητρική εταιρεία των British Airways, Iberia και bmi. Είναι μια Ισπανική εισηγμένη εταιρεία με μετοχές στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και της Ισπανίας και η έδρα της βρίσκεται στο Λονδίνο Η International Airlines Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους αεροπορικούς ομίλους τον κόσμο με 377 αεροσκάφη και 200 προορισμούς και πάνω από 54 εκατ. επιβάτες ετησίως. Είναι ο τρίτος μεγαλύτερος όμιλος στην Ευρώπη και ο έκτος μεγαλύτερος στον κόσμο, βασει εσόδων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024