Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Amadeus υπέγραψε συμφωνία με τη ρωσική S7 Airlines
Αεροπορικές εταιρείες

Η Amadeus υπέγραψε συμφωνία με τη ρωσική S7 Airlines

Το Amadeus Altea PSS θα προσφέρει την ευκαιρία για περαιτέρω βελτίωση και βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρείας επιτρέποντας στους επιβάτες στο άμεσο μέλλον να αξιολογούν μια νέα προσέγγιση στον σχεδιασμό ταξιδιών.

Η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ρωσίας, η S7 Airlines, υπέγραψε την περασμένη εβδομάδα συμφωνία για την πλήρη έκδοση των λύσεων στο σύστημα διαχείρισης επιβατών Altea suite της Amadeus, οι οποίες περιλαμβάνουν τις διαδικασίες κρατήσεων, inventory, έκδοσης εισιτηρίων και ελέγχου αναχωρήσεων.

Το Amadeus Altea PSS θα προσφέρει την ευκαιρία για περαιτέρω βελτίωση και βελτιστοποίηση των εσωτερικών διαδικασιών της εταιρείας επιτρέποντας στους επιβάτες στο άμεσο μέλλον να αξιολογούν μια νέα προσέγγιση στον σχεδιασμό ταξιδιών.

“Η S7 Airlines ηγείται της καινοτομίας στη αγορά. Χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, προσφέροντας στους επιβάτες μας τις πιο πρωτοποριακές ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Η μετάβαση στο Σύστημα Διαχείρισης Επιβατών Altea της Amadeus θα μας επιτρέψει να βελτιστοποιήσουμε όλες τις επιχειρηματικές διαδικασίες που σχετίζονται με την έκδοση εισιτηρίων και καταχώριση επιβατών, καθώς επίσης και να αυτοματοποιήσουμε μια σειρά χειροκίνητων λειτουργιών.

Επιλέξαμε το καλύτερο σύστημα διαχείρισης επιβατών. Η συνεργασία μας με την Amadeus θα μας επιτρέψει να αλλάξουμε και να εξελιχθούμε όσο πιο δραστήρια επιθυμούμε, και να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους επιβάτες μας χωρίς κανέναν τεχνολογικό περιορισμό”, σχολίασε η Tatyana Fileva, First Deputy CEO S7 Group, VP Operations.

“Οι ταξιδιώτες αναμένουν ότι οι αεροπορικές εταιρείες θα τους προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση, η οποία ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες τους”, δήλωσε η Julia Sattel, ανώτατη αντιπρόεδρος του τμήματος Αεροπορικών Εταιρειών της Amadeus. “Τα οφέλη της υιοθέτησης της πλήρης έκδοσης της Altea suite εκτείνονται και πέρα από τις λειτουργίες μιας αεροπορική εταιρείας. Με την ένταξη στην κοινότητα της Altea, η S7 προτίθεται να προσφέρει ενισχυμένη εξυπηρέτηση πελατών στις διαδικασίες πωλήσεων και στο περιβάλλον αεροδρομίου”.

“Ιδιαιτέρως όμως, αυτή η συμφωνία σηματοδοτεί και ένα σημαντικό ορόσημο για την Amadeus, καθώς ενδυναμώνει την ανάπτυξη της εταιρείας μας στην περιοχή της Ρωσίας και της κοινοπολιτείας ανεξάρτητων χωρών (Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Λευκορωσία, Καζακστάν, Κιργιζία, Μολδαβία, Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν)”.

Μέχρι το πρώτο μισό του 2018, περισσότεροι από 200 πελάτες είχαν συμβόλαια για κάποιο από τα Συστήματα Διαχείρισης Επιβατών της Amadeus (είτε το Altea ή το Navitaire New Skies).

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

06/02/2023
03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023