Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Cyprus Airways προσθέτει επιπλέον πτήση για Μόσχα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways προσθέτει επιπλέον πτήση για Μόσχα

Η Cyprus Airways συνδέει τη Λάρνακα, μέσω του διεθνούς δικτύου της, με 10 προορισμούς: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σκιάθος, Πρέβεζα, Πράγα, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Μάλτα.

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε τρίτο προγραμματισμένο δρομολόγιο για τη Μόσχα από τις 25 Ιουλίου, διαθέσιμο άμεσα για κράτηση. Αυτό αποτελεί συνέχεια της ανακοίνωσης της ρωσικής κυβέρνησης να ανοίξει τις πύλες της στον τουρισμό, με την Cyprus Airways να εδραιώνει τη θέση της ως αγαπημένος αερομεταφορέας στην κυπριακή αγορά.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές συνεχίζουν να εντατικοποιούν την προσπάθειά τους, καθώς το καλοκαίρι ξεκινά, με μια σειρά προορισμών από την Κύπρο μεταξύ των οποίων και η Μόσχα. Η αεροπορική εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις στη Μόσχα τρεις φορές την εβδομάδα και στην Αγία Πετρούπολη δύο φορές την εβδομάδα.

Η Cyprus Airways συνδέει τη Λάρνακα, μέσω του διεθνούς δικτύου της, με 10 προορισμούς: Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σκιάθος, Πρέβεζα, Πράγα, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό και Μάλτα. Η Cyprus Airways απολάμβανε μια ισχυρή ανταπόκριση στην έναρξη του καλοκαιριού της προγράμματος, το οποίο υποστηρίχθηκε από διάφορες ειδικές προσφορές.

Πρόσφατα, η Cyprus Airways εξαγοράστηκε από τον Όμιλο SJC, όμιλος με έδρα τη Μάλτα και επιχειρηματικές δραστηριότητες σε ολόκληρη την Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Ο ομιλος SJC, δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών πτήσεων με ελικόπτερο, τη συντήρηση ελικοπτέρων σε ειδικά υπόστεγα στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλτας και διατηρεί στόλο ιδιωτικών αεροσκαφών για την παροχή υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης σε απομακρυσμένα μέρη του κόσμου. Η εταιρεία είναι επίσης κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών πυρασφάλειας, ασφάλειας και προστασίας.

Για τις προσπάθειές της να εμπλουτίσει τον τοπικό τουρισμό, η Cyprus Airways βραβεύθηκε κατά τα τελευταία Κυπριακά Τουριστικά Βραβεία. Επιπλέον, η Cyprus Airways ανακοίνωσε μηδενικό τέλος για αλλαγή πτήσης στα εισιτήρια κατηγορίας basic.

Ο κ. Γιώργος Μαυρόκωστας, ανώτερος εκτελεστικός διευθυντής της Cyprus Airways, δήλωσε: “Είμαστε ευτυχείς που συνεισφέρουμε στην ανάκαμψη του τουρισμού στην Κύπρο και ευελπιστούμε αυτό το καλοκαίρι το δρομολόγιο της Μόσχας να έχει μεγάλη κινητικότητα. Το διευρυμένο δίκτυό μας προσφέρει στους επιβάτες περισσότερες επιλογές ταξιδιού προς την Ελλάδα, Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Μάλτα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024