Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Czech Airlines υιοθετεί την πλήρη έκδοση της πλατφόρμας Amadeus Altea Suite
Πάνω από 100 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Altea

Η Czech Airlines υιοθετεί την πλήρη έκδοση της πλατφόρμας Amadeus Altea Suite

Βάσει των υπογεγραμμένων συμβολαίων Altea στο τέλος του 2011, η Amadeus εκτιμά ότι ο αριθμός των Επιβατών (PB) μέσω της πλατφόρμας Amadeus Altea Suite θα ξεπεράσει τα 735 εκατ. μέχρι το 2014.

Η Amadeus και η Czech Airlines, ο εθνικός αερομεταφορέας της Τσεχίας, ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι υπέγραψαν συμφωνία με την οποία η Czech Airlines θα υιοθετήσει την πλήρη έκδοση της πλατφόρμας Amadeus Altea Suite.

Η πλατφόρμα Amadeus Altea Suite είναι μια πλήρως ενοποιημένη λύση εξυπηρέτησης πελατών για αεροπορικές εταιρείες, η οποία περιλαμβάνει τρεις ενότητες: το Altea Inventory, το Altea Reservation και το Altea Departure Control System. Το σύστημα Altea Reservation εξασφαλίζει απρόσκοπτη εξυπηρέτηση κρατήσεων σε όλα τα απευθείας κανάλια πωλήσεων μέσα από τον μοναδικό διαμοιρασμό των υπηρεσιών κρατήσεων μεταξύ όλων των αεροπορικών εταιρειών που χρησιμοποιούν Altea και των χρηστών Amadeus. Το σύστημα Amadeus Altea Inventory παρέχει υπηρεσίες inventory control, schedule management, re-accommodation και seating management services, ενώ το Amadeus Altea Departure Control προσφέρει υπηρεσίες check-in, έκδοσης κάρτας επιβίβασης, διαχείρισης αποσκευών και βάρους και εξισορρόπησης αεροσκάφους.  

Πλέον, πάνω από 100 κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Altea, μεταξύ των οποίων οι Air-France KLM και Qantas. Το 2011 η πλατφόρμα επεξεργάστηκε 439 εκατ. επιβάτες (PB, ο πραγματικός αριθμός των επιβατών που επιβιβάστηκαν σε πτήση αεροπορικής εταιρείας που χρησιμοποιεί τουλάχιστον τα modules Amadeus Altea Reservation και Inventory).

Βάσει των υπογεγραμμένων συμβολαίων Altea στο τέλος του 2011, η Amadeus εκτιμά ότι ο αριθμός των Επιβατών (PB) μέσω της πλατφόρμας Amadeus Altea Suite θα ξεπεράσει τα 735 εκατ. μέχρι το 2014 (εκτίμηση που έχει υπολογιστεί εφαρμόζοντας την πρόβλεψη του περιφερειακού όγκου αεροπορικής κίνησης της IATA στα τελευταία ετήσια στοιχεία PB για την αεροπορική εταιρεία).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024