Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ easyJet γιορτάζει το άνοιγμα της νέας βάσης στο Άμστερνταμ και ανακοινώνει περαιτέρω επέκταση
Αεροπορικές εταιρείες

Η easyJet γιορτάζει το άνοιγμα της νέας βάσης στο Άμστερνταμ και ανακοινώνει περαιτέρω επέκταση

Το άνοιγμα της βάσης επέτρεψε την easyJet να εισάγει εννέα νέους προορισμούς όπως Κέρκυρα, Ντουμπρόβνικ, Αμβούργο, Ίμπιζα, Νίκαια, Όλμπια, Παλέρμο, Τουλούζη, και Βενετία, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των προορισμών από το Άμστερνταμ, για την εταιρεία, σε 29.

Η easyJet γιορτάζει  την έναρξη της νέας βάσης της στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ και ανακοινώνει σχέδια να προσθέσει ένα 4ο αεροσκάφος στο στόλο της στο αεροδρόμιο από τον Οκτώβριο του 2015 και μετά. Η βάση παρέχει τοπικές θέσεις εργασίας, μεγαλύτερη επιλογή προορισμών, καθώς και τον ακαταμάχητο συνδυασμό της easyJet- προσιτές τιμές & φιλική εξυπηρέτηση. Το επιπλέον αεροσκάφος σημαίνει, άλλες 40 περίπου θέσεις εργασίας, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των εργαζομένων της easyJet με έδρα αεροδρόμιο και με τοπικές συμβάσεις να ανέρχονται σε περίπου 160 άτομα.

Η Carolyn McCall, CEO της εταιρείας easyJet, κατέφτασε στο ολλανδικό αεροδρόμιο με το ειδικά σχεδιασμένο αεροσκάφος με την τουλίπα, που η εταιρία πρόσφατα απεκάλυψε. Κατά την προσγείωση/ στάθμευση του αεροσκάφους που ταξίδευε η κα Mc Call, ένα πρωτότυπο, γιγαντιαίο πορτοκαλί, ολλανδικό τσόκαρο (clog) είχε τοποθετηθεί στο μπροστινό τροχό για να σηματοδοτήσει την έναρξη της βάσης, με ένα τοπικό σύμβολο της χώρας. Μαζί με τον κ. Jos Nijhuis, πρόεδρο του Αεροδρομίου Schiphol ή κα McCall έκοψα την κορδέλα εγκαινίων στην επίσημη τελετή έναρξης, την οποία παρακολούθησαν το νέο ολλανδικό πλήρωμα της easyJet, υπάλληλοι του αεροδρομίου και εκπρόσωποι της βιομηχανίας.

Η Carolyn McCall δήλωσε: “Το ανοιγμα της βάσης στο Schiphol είναι μία σημαντική στρατηγική κίνηση για την easyJet. Ήδη η easyJet είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στο Άμστερνταμ – ένα από τα κορυφαία ευρωπαϊκά αεροδρόμια που εξυπηρετούν μια μεγάλη και αναπτυσσόμενη αγορά των αερομεταφορών, με ισχυρή ζήτηση των επιβατών από/προς την ολλανδική πρωτεύουσα.   

Μετά την πτήση από/προς το Άμστερνταμ, για τόσα χρόνια, είναι μεγάλη μας χαρά να μπορούμε τελικά να νιώσουν οι πιλότοι και πλήρωμα της easyJet, το αεροδρόμιο, σαν το ‘σπίτι’ tους.

Το Schiphol ήταν ο πρώτος προορισμός της easyJet, εκτός Αγγλίας το 1996 και σήμερα πετάμε προς/από Λονδίνο 108 φορές την εβδομάδα – ένα λαμπρό παράδειγμα της δύναμης του δικτύου και το πρόγραμμα της easyJet.

Τοποθετώντας αεροσκάφη στο αεροδρόμιο Schiphol μας επιτρέπει να προσφέρουμε περισσότερους προορισμούς για τους Ολλανδούς επιβάτες –  και για αυτούς του ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους καθώς και για τους επιβάτες που πραγματοποιούν ταξίδια αναψυχής.

Περίπου το ένα τρίτο περίπου των επιβατών στις πτήσεις από/προς Άμστερνταμ ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και είμαστε σίγουροι ότι το ευρύ ευρωπαϊκό δίκτυο μας θα κάνει τα ταξίδια πιο εύκολα και πιο προσιτά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το αεροδρόμιο για την υποστήριξή τους και για τους τοπικούς και εθνικούς πολιτικούς, που αναγνώρισαν την προστιθέμενη αξία που δίνει η easyJet στην ολλανδική οικονομία.

Προσμένουμε σε μία μακροπρόθεσμη δέσμευσή της easyJet στο Άμστερνταμ”.

Το άνοιγμα της βάσης επέτρεψε την easyJet να εισάγει εννέα νέους προορισμούς όπως οι Κέρκυρα, Ντουμπρόβνικ, Αμβούργο, Ίμπιζα, Νίκαια, Όλμπια, Παλέρμο, Τουλούζη, και Βενετία, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των προορισμών από το Άμστερνταμ, για την εταιρεία, σε 29. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η αεροπορική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει πτήσεις από Άμστερνταμ προς το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου, που είναι ιδανικό για τις επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, λόγω ότι είναι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης του Μιλάνου.

Την περασμένη εβδομάδα η easyJet άνοιξε την 25η βάση της στο Πόρτο, της Πορτογαλία. Η αεροπορική εταιρεία τοποθέτησε δύο αεροσκάφη στη βάση εκεί και σκοπεύει να διπλασιάσει τις πτήσεις που θα πραγματοποιούνται από εκείνη την περιοχή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024