Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates αναδείχθηκε 'Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον κόσμο'
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates αναδείχθηκε 'Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον κόσμο'

Πέραν της κατάκτησης του βραβείου 'Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο', η Emirates κέρδισε δύο ακόμα βραβεία όπως το βραβείο 'Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Μέσης Ανατολής' και το βραβείο 'Καλύτερη Ψυχαγωγία Εν Πτήσει στον Κόσμο' για ένατη συνεχή χρονιά.

Επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως μία από τις κορυφαίες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, η Emirates κατέκτησε το πολυπόθητο βραβείο “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο”, όπως παρουσιάστηκε από τη Skytrax στα World Airline Awards 2013.

Πέραν της κατάκτησης του βραβείου “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο”, η Emirates κέρδισε δύο ακόμα βραβεία όπως το βραβείο “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Μέσης Ανατολής” και το βραβείο “Καλύτερη Ψυχαγωγία Εν Πτήσει στον Κόσμο” για ένατη συνεχή χρονιά. Τα βραβεία παρέλαβε ο Tim Clark, πρόεδρος της Emirates Airline στο πλαίσιο του Paris Airshow. Η έρευνα της Skytrax για τα World Airline Awards διεξήχθη σε περισσότερα από 18 εκατ. επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής από περισσότερες από 160 χώρες.

“Η τιμή που λαμβάνουμε κατακτώντας τα συγκεκριμένα βραβεία, είναι απόδειξη των ακατάπαυστων προσπαθειών μας να είμαστε η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο”, δήλωσε ο κ. Clark. “Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε στους πελάτες μας σε σταθερή βάση παγκόσμιας κλάσης υπηρεσίες, από τη στιγμή της κράτησης μέχρι και τη στιγμή που φτάνουν στον προορισμό τους, έχοντας ολοκληρώσει το ταξίδι τους”.

“Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν σημείο αναφοράς αριστείας του κλάδου. Για εμάς, τα βραβεία αντικατοπτρίζουν την ψήφο εμπιστοσύνης των επιβατών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αναγνωρίζουν και εκτιμούν τη συνεχή προσπάθειά μας για κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες. Η ανάδειξή μας ως η ‘Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον κόσμο’ από εκατομμύρια απαιτητικών ταξιδιωτών είναι κάτι που θα κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους τους 60.000 εργαζομένους μας”, πρόσθεσε ο κ. Clark.

Από την έναρξη λειτουργίας της το 1985, η Emirates έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, ενώ παράλληλα έχει μετατρέψει το Ντουμπάι σε κόμβο παγκόσμιας σύνδεσης των αεροπορικών ταξιδιών.

Το περασμένο έτος, περισσότερα από 39 εκατ. πελάτες πέταξαν με την Emirates και συνδέθηκαν με προορισμούς του παγκόσμιου δικτύου της. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές καινοτομίες εν πτήσει που προσφέρει η Emirates, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου συστήματος ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice, το οποίο διαθέτει περισσότερα από 1.400 κανάλια ψυχαγωγίας.

Η Emirates ήταν και εξακολουθεί να αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία που φέρνει επανάσταση στην παγκόσμια αεροπλοΐα, συνεργαζόμενη στενά με κατασκευαστές και προμηθευτές, προκειμένου να εξασφαλίσει ότι όλες οι υπηρεσίες που προσφέρονται στον πελάτη θα είναι οι ιδανικές. Είναι οι τόσες πρωτοπορίες της Emirates στον τομέα των αερομεταφορών, που της έχουν χαρίσει περισσότερα από 500 διεθνή βραβεία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

03/02/2023
02/02/2023
01/02/2023
31/01/2023
30/01/2023