Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates ενισχύει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ευρώπη
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates ενισχύει τις υπηρεσίες της σε όλη την Ευρώπη

Ανταποκρινόμενη στην αύξηση της ζήτησης, η Emirates σχεδιάζει επιπλέον πτήσεις και αυξημένες διαθέσιμες θέσεις σε περισσότερες από 10 ευρωπαϊκές πόλεις: Μπέρμινχαμ, Βαρκελώνη, Βρυξέλλες, Δουβλίνο, Αμβούργο, Λονδίνο, Λισαβόνα, Μαδρίτη, Μόναχο, Ρώμη και Ζυρίχη.

Η Emirates ενισχύει τη δραστηριότητά της, επαναφέροντας επιπρόσθετα δρομολόγια και περισσότερες πτήσεις στο ευρωπαϊκό της δίκτυο, ανταποκρινόμενη στη χαλάρωση των διεθνών πρωτοκόλλων εισόδου, στην άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών και την αύξηση της ζήτησης. Με σαφείς ενδείξεις ότι η σιγουριά των επιβατών για τα διεθνή ταξίδια ανακάμπτει, η Emirates  επιταχύνει το σχεδιασμό της αυξάνοντας υπηρεσίες και διαθέσιμες θέσεις, ώστε να διευκολύνει τους επιβάτες της να συνδεθούν από και προς το διευρυμένο ευρωπαϊκό δίκτυό της μέσω του Ντουμπάι.

Αυξημένες συχνότητες σε δημοφιλείς ευρωπαϊκές πόλεις
Ανταποκρινόμενη στην αύξηση της ζήτησης, η Emirates σχεδιάζει επιπλέον πτήσεις και αυξημένες διαθέσιμες θέσεις σε περισσότερες από 10 ευρωπαϊκές πόλεις: Μπέρμινχαμ, Βαρκελώνη, Βρυξέλλες, Δουβλίνο, Αμβούργο, Λονδίνο, Λισαβόνα, Μαδρίτη, Μόναχο, Ρώμη και Ζυρίχη, αρκετές εκ των οποίων θα εξυπηρετούνται με καθημερινές πτήσεις ή και περισσότερες.  

Στη Γερμανία, η Emirates θα διευκολύνει τους επιβάτες της που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς ή τουριστικούς σκοπούς να συνδεθούν με κομβικούς και δημοφιλείς προορισμούς, διευρύνοντας τις συχνότητες με καθημερινές πτήσεις για Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Αμβούργο και Μόναχο, με συνολικά 50 πτήσεις την εβδομάδα έως τις 31 Οκτωβρίου.  Οι πτήσεις μεταξύ Ντίσελντορφ και Ντουμπάι, καθώς και οι πτήσεις Αμβούργο-Ντουμπάι, θα εκτελούνται επίσης με αεροσκάφος τύπου Α380 με στόχο την προσφορά ακόμη περισσότερων θέσεων.  

Πέρα από την Ευρώπη
Παράλληλα, η Emirates ανακοίνωσε την επανεκκίνηση και άλλων δρομολογίων που εντάσσονται στο διεθνές δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων των πτήσεων μεταξύ Μαλέ και Κολόμπο ενισχύοντας τον τουρισμό των Μαλδιβών και την Σρι Λάνκα που πλέον ανοίγει ξανά τα σύνορά της στον διεθνή τουρισμό.  Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, η  Emirates θα αυξήσει τις πτήσεις μεταξύ Μαλέ και Ντουμπάι σε τέσσερις ημερησίως.  Άλλα δρομολόγια με αυξημένες συχνότητες περιλαμβάνουν το Μουσκάτ που από τις 28 Αυγούστου θα εξυπηρετείται με τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις  και το Σάο Πάολο με καθημερινές πτήσεις από τις 5 Οκτωβρίου.  

Καθώς τα διεθνή σύνορα ανοίγουν ξανά και οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί μετριάζονται, η Emirates συνεχίζει να επεκτείνει το δίκτυό της με ασφάλεια και βιώσιμο τρόπο. Η αεροπορική εταιρεία επανεκκίνησε τις υπηρεσίες επιβατών σε περισσότερους από 120 προορισμούς και έχει ανακτήσει σχεδόν το 90% του προ πανδημίας δικτύου της. Οι πελάτες της Emirates μπορούν να απολαύσουν άνετες και απρόσκοπτες συνδέσεις προς την Αμερική, την Ευρώπη, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ασία – Ειρηνικό μέσω του Ντουμπάι.

  • Ευελιξία και Σιγουριά: Η Emirates συνεχίζει να ηγείται του κλάδου με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών σε μια δυναμική χρονική συγκυρία. Πρόσφατα, η εταιρεία προχώρησε περαιτέρω τις πρωτοβουλίες της για την εξυπηρέτηση πελατών με ακόμη πιο γενναιόδωρες και ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων, επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης πολλαπλών κινδύνων και δίνοντας τη δυνατότητα τους πελάτες της να διατηρήσουν τα μίλια και την βαθμίδα τους.
  • Ντουμπάι: Από όταν άνοιξε με ασφάλεια για τον τουρισμό τον Ιούλιο του 2020, το Ντουμπάι αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών στον κόσμο, ειδικά κατά τη χειμερινή περίοδο. Η πόλη είναι ανοιχτή για διεθνείς επαγγελματίες και επισκέπτες αναψυχής. Από τις ηλιόλουστες παραλίες και τις δραστηριότητες πολιτιστικής κληρονομιάς έως τις παγκοσμίου φήμης εγκαταστάσεις φιλοξενίας και αναψυχής, το Ντουμπάι προσφέρει μια ποικιλία εμπειριών παγκόσμιας κλάσης. Ήταν μία από τις πρώτες πόλεις του κόσμου που απέκτησε τη σφραγίδα Safe Travels από το World Travel and Tourism Council (WTTC) – το οποίο επιδοκιμάζει τα ολοκληρωμένα και αποτελεσματικά μέτρα του Ντουμπάι για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επισκεπτών.
  • Υγεία και ασφάλεια: Διατηρώντας την υγεία και την ευημερία των επιβατών της ως κορυφαία προτεραιότητα, η Emirates εισήγαγε μια ολοκληρωμένη σειρά μέτρων ασφαλείας σε κάθε βήμα του ταξιδιού. Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε επίσης πρόσφατα ανέπαφη τεχνολογία και αύξησε τις δυνατότητες ψηφιακής επαλήθευσης για να προσφέρει στους πελάτες της ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να χρησιμοποιήσουν το IATA Travel Pass αυτό το καλοκαίρι.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024