Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates προσθέτει τέταρτη καθημερινή πτήση με αεροσκάφος A380 προς Μπανγκόκ
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates προσθέτει τέταρτη καθημερινή πτήση με αεροσκάφος A380 προς Μπανγκόκ

Η υπηρεσία, με διάταξη δύο κατηγοριών θέσεων, μεταξύ Ντουμπάι και Μπανγκόκ θα τεθεί σε εφαρμογή από 1 Δεκεμβρίου 2015.

Η Emirates ανακοινώνει την τέταρτη καθημερινή πτήση με αεροσκάφος Α380 στο δρομολόγιο Ντουμπάι – Μπανγκόκ από την 1η Δεκεμβρίου, διευρύνοντας περαιτέρω τις προσφερόμενες υπηρεσίες στο συγκεκριμένο προορισμό.

Η νέα υπηρεσία με αεροσκάφος Α380 και διάταξη δύο κατηγοριών θέσεων, θα λειτουργεί καθημερινά με κωδικό πτήσης EK376 από Ντουμπάι προς Μπανγκόκ και με κωδικό πτήσης EK377 από Μπανγκόκ προς Ντουμπάι. Η αναβάθμιση του αεροσκάφους στο συγκεκριμένο δρομολόγιο, το οποίο σήμερα εξυπηρετείται από αεροσκάφος Boeing 777-300ER θα συμβάλει στην αύξηση της χωρητικότητας κατά 255 θέσεις ανά πτήση και κατά 3,570 θέσεις ανά εβδομάδα από και προς την πρωτεύουσα της Ταϋλάνδης.

Ο Barry Brown, Divisional Senior Vice President, Commercial Operations East της Emirates δήλωσε: “Η Ταϋλάνδη αποτελεί μια σημαντική αγορά για την Emirates και η εμπειρία του ταξιδιού με αεροσκάφος Α380 είναι πολύ δημοφιλείς στους επιβάτες μας από το 2009, οπότε και ξεκινήσαμε την υπηρεσία με διώροφο αεροσκάφος στην Ταϋλάνδη. Η προσθήκη της υπηρεσίας με αεροσκάφος Α380 για επιβάτες της Διακεκριμένης και Οικονομικής Θέσης θα δώσει την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερους πελάτες μας να γνωρίσουν το καινοτόμο αεροσκάφος από κοντά.

Για τους επιβάτες που ταξιδεύουν είτε για επαγγελματικό σκοπό είτε για λόγους αναψυχής, το δρομολόγιο Ντουμπάι-Μπανγκόκ αποτελεί δημοφιλή επιλογή και η επιπλέον υπηρεσία με αεροσκάφος Α380 θα συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση των επιβατών, και παράλληλα θα μας προσφέρει αξιοσημείωτα οικονομικά οφέλη μέσω διασυνδεσιμότητας και επιπλέον θέσεων για εισερχόμενους επιβάτες”.

Το αεροσκάφος Α380 με διάταξη δύο κατηγοριών θέσεων μπορεί να εξυπηρετήσει 615 επιβάτες της διακεκριμένης και οικονομικής θέσεις, προσφέροντας 58 ανακλινόμενα καθίσματα – κρεβάτια στη Διακεκριμένη Θέση και 557 καθίσματα στην Οικονομική Θέση.

Η Emirates είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής των ευρύχωρων αεροσκαφών Α380 στον κόσμο, με 64 αεροσκάφη στον στόλο και επιπλέον 76 σε παραγγελία. Αποτελώντας σημείο αναφοράς του κλάδου για τις καινοτομίες και ανέσεις που προσφέρει εν πτήσει, τα αεροσκάφη Α380 της Emirates πραγματοποιούν δρομολόγια σε 34 παγκόσμιους προορισμούς εκ των οποίων οι 11 είναι στην Άπω Ανατολή: Ώκλαντ, Μπανγκόκ, Πεκίνο, Μπρίσμπεϊν, Χονγκ Κονγκ, Μελβούρνη, Περθ, Σεούλ, Σιγκαπούρη, Σαγκάη και Σύδνεϋ.

Η πτήση ΕΚ376 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 03:30 με ώρα άφιξης στον Διεθνή Αερολιμένα Σουβαρναμπούμι στις 12:35 την ίδια ημέρα. Η συγκεκριμένη πτήση συνδέει απρόσκοπτα τους ευρωπαϊκούς με τους αφρικανικούς προορισμούς, ενώ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους ταξιδιώτες της βόρειας Ευρώπης από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σκανδιναβία με κατεύθυνση προς την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης.

Η πτήση της επιστροφής, EK377, μια δημοφιλής πτήση για τους κατοίκους των χωρών του Αραβικού Κόλπου, θα αναχωρεί από την Μπανγκόκ στις 16:00, προσφέροντας μια βολική ώρα αναχώρησης η οποία συνδυάζεται χρονικά με τις ώρες check-out των ξενοδοχείων, και θα φτάνει στο Ντουμπάι την ίδια μέρα στις 19:55, με διάρκεια πτήσης 6 ωρών και 55 λεπτών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024